Frudia

Frudia - Avocado Relief Cream (10 g.)


En nærende creme baseret på 75% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud. Allerede efter første påføring vil du mærke, hvordan din hud bliver beroliget, men samtidig får en fornyet glød.

Lager status

Produktet er på lager

59,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende creme baseret på 75% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud. Allerede efter første påføring vil du mærke, hvordan din hud bliver beroliget, men samtidig får en fornyet glød. Avocado Relief Cream indeholder nemlig en høj mængde af fugt samtidig med at den udelukkende er baseret på milde og naturlige ingredienser.

På ingredienslisten finder man også Jeju Green Complex, hvilket yderligere vil beskytte huden mod irritation og reparere rødme. Derudover indeholder cremen også forskellige slags Centella Asiatica, hvilket er en asiatisk urt med anti-inflammatoriske egenskaber.

Den har en let tekstur, hvilket gør den perfekt til tør/normal/kombineret hud som leder efter en let fugtighedscreme som tilfører meget fugt, uden at fedte.

Avocado Relief Cream er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk.

 

10 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Purito - Centella Green Level Calming Toner

En reparerende og fugtgivende toner der styrker din hudbarriere og formindsker hudirritation/rødme. Centella Green Level Calming Toner tilfører din hud en stor mængde af antioxidanter og fugt med dens indhold af 10% Centella Asiatica, en helende og reparerende urt fra Asien, som er kendt for dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

199,00 kr.
Bestseller
Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig.

199,00 kr.

Frudia - Green Grape Pore Control Cream (10 g.)

En effektiv creme fra Frudia, der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

59,00 kr.