Frudia

Frudia - Citrus Brightening Toner


En fugtgivende toner fra Frudia, der med indholdet af 86 % mandarin ekstrakt tilfører din hud fugt og en ungdommelig glød. Denne toner har en lysnende effekt på pigmentpletter, akne-ar og solskader.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende toner fra Frudia, der med indholdet af 86 % mandarin ekstrakt tilfører din hud fugt og en ungdommelig glød. Denne toner har en lysnende effekt på pigmentpletter, akne-ar og solskader.

Citrus Brightening Toner indeholder 86 % mandarin ekstrakt, hvilket er rig på både Vitamin C og antioxidanter og som hjælper med at udligne din hudtone samt formindske og forebygge solskader. Yderligere indeholder toneren niacinamide, der er kendt for at være ingrediensen, der kan alt. Den behandler uren hud, akne, pigmentpletter og fine linjer. 

Derudover vil indholdet af flere forskellige naturlige olier samt panthenol hjælpe med at fugte huden i dybden og opretholde en sund og naturlig fugtbalance.

Toneren er især kompatibel med tør og uens hudtone, der ønsker at behandle akne-ar, solskader og pigmentpletter.

Efter kontinuerligt brug af Citrus Brightening Toner vil du opleve at din hud bliver mere ensartet, glødende og er fugtmættet. 

Citrus Brightening Toner er fri for parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

195 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Citrus Brightening Micro Cleansing Foam

En vitaminrig ansigtsrens baseret på citrusekstrakt, hvilket er rigt på Vitamin C. Denne ansigtsrens fjerner effektivt både skidt, olie og make-up fra huden, samtidig med at den tilfører glød og liv til din hud.

99,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Serum

En effektiv serum, der både udjævner hudtonen og formindsker akne-ar, pigmentpletter og fine linjer. Denne serum indeholder 71% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

239,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Cream

En effektiv creme, der udjævner hudtonen og formindsker akne-ar og pigmentpletter. Denne creme indeholder 61% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

229,00 kr.