Frudia

Frudia - Green Grape Pore Control Cream


En effektiv creme fra Frudia, der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv hudcreme fra Frudia der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

Denne hudcreme indeholder hele 81% ekstrakt fra grønne vindruer, som hjælper med at stabilisere balancen mellem olie og fugt i huden, således at fugtbalancen genoprettes og huden fremstår mindre fedtet. Indholdet af Panthenol har både anti-inflammatoriske og helende effekt på huden og tilfører desuden fugtgivende egenskaber.

Yderligere finder du Vitamin E på ingredienslisten, som tilfører fugt til din hud samtidig er nærende og efterlader din hud med en ungdommelig glød. 

Hudcremen er særligt kompatibel til fedtet og kombineret hud, der ønsker synligt mindre porer samt en mere stabiliseret fugtbalance.

Green Grape Pore Control Cream er fri for parabener, sulfater og alkohol.

 

55 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Citrus Brightening Micro Cleansing Foam

En vitaminrig ansigtsrens baseret på citrusekstrakt, hvilket er rigt på Vitamin C. Denne ansigtsrens fjerner effektivt både skidt, olie og make-up fra huden, samtidig med at den tilfører glød og liv til din hud.

99,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Serum

En effektiv serum, der både udjævner hudtonen og formindsker akne-ar, pigmentpletter og fine linjer. Denne serum indeholder 71% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

239,00 kr.

Frudia - Citrus Brightening Cream

En effektiv creme, der udjævner hudtonen og formindsker akne-ar og pigmentpletter. Denne creme indeholder 61% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

229,00 kr.