Heimish

Heimish - Black Tea Mask Pack


En fugtgivende og beroligende maske, som kun skal sidde på huden i 5 minutter. Den er derfor perfekt til den travle kvinde som gerne vil give sin hud noget ekstra kærlighed på farten.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og beroligende maske, som kun skal sidde på huden i 5 minutter. Den er derfor perfekt til den travle kvinde som gerne vil give sin hud noget ekstra kærlighed i farten.

Masken har en kølende effekt som genopliver træt og stresset huden. Efter brug vil huden føles elastisk og gennemfugtet og have en ungdommelig glød. Samtidig sørger masken for at udrense porerne så du får en mere ensartet hudoverflade.

På ingredienslisten finder man et hav af forskellige ingredienser fra naturen, bla. sort te, bær, aloe vera og centella.

Efter at du har vasket dit ansigt påføres masken. Efter 5-10 minutter skylles den af, og derefter sluttes der af med creme.

Black Tea Mask Pack indeholder ikke æteriske olier, udtørrende alkohol, parabener eller sulfater.

 

110 ml.

 

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Lækker maske og fedt at den skal sidde så kort tid for den er så god om morgenen.

Af: Tenna 19-05-2020

Elsker den her maske! Efterlader min hud gennemfugtet og med glød. Lækker konsistens og mild duft

Af: Isabella 04-05-2020

Den giver en frisk og dejlig følelse til huden, jeg anbefaler den!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.