Missha

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++)


En revolutionerende solcreme, der er kendt for at den føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende.

Lager status

Produktet er på lager

184,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En revolutionerende solcreme, der er kendt for, at føles som en let dagcreme.

Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende, og yder en komplet beskyttelse imod de skadelige UVA/UVB stråler. Den beroliger også huden, hvis den har fået for meget sol, og har en kølende effekt.

Solcremen har en let, fugtgivende konsistens, som er nem at påføre og ikke efterlader noget hvidt lag på huden. Det er den perfekte solcreme at bruge, før din makeup.

Er fri for parabener, æteriske olier og sulfater.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16. 

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

70 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Noreen 11-04-2021

Er blevet så vild med denne solcreme og tænker helt klart jeg skal have den igen på et tidspunkt. Den har en let lotion/essence konsistens som blender virkelig nemt ind i huden. Den er ikke fedtet og heller ikke alt for shiny, og mega dejligt den ikke efterlade en hvid hinde på huden.

Af: Cecilie Jensen 10-04-2021

I sommeren 2020 fandt jeg ud af, hvor vigtig en del af en hudplejerutine solcreme i virkeligheden er! Jeg valgte derfor at undersøge, hvilken solcreme, der var bedst for mig. Det vidste sig at være denne her super lækre sag! Denne solcreme har en masse fordele. Den er ikke 'fedtet' i konsistens, den efterlader ikke white cast og den absorberes hurtigt i huden :) Der er nogle bitte små ting ved den, jeg ikke personligt bryder mig om. Den har et meget 'dewy'-finish og en smule parfumeret duft. Men på trods af dette, vil jeg helt sikkert stadig anbefale den!

Af: Shareen Nielsen 10-04-2021

Køb denne solcreme pga en YouTuber. Leder efter en solcreme som ikke giver hvid flashback når jeg tager billede eller selfie. Og det er vigtigt at selve creme ikke er tyk det skal som moisturiser så føler jeg ikke at jeg har så meget på huden. Så Google jeg og fandt firmaet. Det er mit første produkt! Så glad for den og snart er det tiden at købe et nyt en. Så glad for firma for jeg fik et håndskrevne kort at sige tak plus samples af produkt til at prøve.
Stærk anbefale produkt!

Af: Lasse I 40'erne 10-04-2021

Denne solcreme er intet mindre end fantastisk!! Den har en let "lotion" (mere flydende end en creme) konsistens som er utrolig nem at smøre på og så ser huden rigtig pæn ud efter, uden at give et "white cast" og uden at den efterlader huden skinnende. Der er en grund til at den er SÅ populær verden rundt, for den fugter lidt mere end de fleste andre (men hvis du har sensitiv eller tør hud, bør du nok stadigvæk bruge et tyndt lag fugtighedscreme under den). Min egen hudtype er kombineret/olieret og den fugter min hud uden nogensinde at tilstoppe porer.

Jeg så at der var en anmelder som skrev at den svier i øjnene og det har jeg også prøvet, men kun når jeg har brugt lidt for meget C vitamin eller lign. før solcremen.
Jeg håber at det her kan hjælpe andre. :)

Af: Sb 03-03-2021

en af de gode solcremer til uren hud og kombinerethud. Men den har en brændende effekt på øjnene, hvis du anvender det omkring øjnene. Jeg vil ikke anbefale den creme til følsom hud.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ - kan behandle tør hud, dehydreret hud, fine linjer og rynker, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Acne Pimple Master Patch - Koreanskan behandle bumser og urenheder, akne ar , ujævn hudtekstur

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, som man sætter over bumsen, som så natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigere forsvinder.

48,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser - kan behandle rødme og store porer

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.