Missha

Missha - Time Revolution Night Repair Ampoule Cream 5x


En intensiv anti-age creme, der forebygger aldringstegn og behandler tør samt dehydreret hud.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

399,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En intensiv anti-age creme, der forebygger aldringstegn og behandler tør samt dehydreret hud. Denne creme fra Missha er baseret på 51% Extreme Biome, som er en patenteret ingrediens, der er lavet af 10 forskellige høj koncentreret fermenteret probiotics (pro-biotika). Pro-biotika er gode bakterier, som hjælper med at balancere din hud og forebygger irritation, rødme og tørhed. Derudover styrker og reparerer den din hudbarrier, som resultere i en stærkere og mere modstandsdygtig hud. Extreme Biome tilfører din hud elasticitet og formindsker synligheden af fine linjer. Derudover vil den forebygge pigmentpletter/akne-ar/solskader og efterlade huden glødende, spændstig og udglattet. 

Cremen er især kompatibel med tør, normal og moden hud, der ønsker et styrket hudbarrier samt genoprettelse af elasticitet.

Time Revolution Night Repair Ampoule Cream 5x har en let creme konsistens, der absorberes i huden hurtigt uden at fedte.

Efter kontinuerligt brug af Time Revolution Night Repair Ampoule Cream 5x vil du opleve at din hud bliver mere fugtmættet, spændstig, formindsket aldringstegn og en ungdommelig glød.

Time Revolution Night Repair Ampoule Cream 5x er fri for parabener og sulfater.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - Bee Pollen Renew Ampoule

En nærende anti-age serum der forebygger tør hud samtidig med at den genopbygger en sund fugtbarriere. Bee Pollen Renew Ampoule tilfører din hud en koncentreret mængde af bi-pollen, hvilket er en ny og innovativ ingrediens indenfor K-Beauty.

279,00 kr.

Missha - Cicadin pH Blemish Foaming Cleanser

En nærende pH-balancerende rens, der hjælper med at berolige en irriteret hud samt behandler urenheder og rødme.

129,00 kr.

Frudia - Green Grape Pore Control Cream (10 g.)

En effektiv creme fra Frudia, der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

59,00 kr.