Bestseller

Mizon

Mizon - All In One Snail Repair Cream


Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En must-have, for alle der vil have et anmelderrost produkt, der kan det hele.

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer, men også fordi at den hurtigt reparerer og heler bumser, akne-ar og skader på huden. Samtidig har All In One Snail Repair Cream en rødmeformindskende effekt.

Cremen indeholder ingredienser der virker cellefornyende, så huden får et friskt og glødende udseende. Udover det indeholder cremen også peptider og EGF der hhv. øger kollagen produktionen, virker opstrammende og stimulerer cellefornyelsen.

Cremen har en let konsistens, så kan både bruges som creme alene, eller under din normale dag-eller natcreme, hvis din hud har brug for endnu mere fugt.

All In One Snail Repair Cream er kendt mange steder som den "originale" sneglecreme. 

Hvis du har brug for mere fugt end denne creme kan tilføre huden, kan du tage et kig på enten Mizon - Black Snail All In One Cream eller Mizon - Snail Repair Perfect Cream fra samme serie.

All In One Snail Repair Cream er fri for kunstig parfume, parabener, farvestoffer og sulfater.

75 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mathilde Pedersen 18-04-2022

Virkelig god creme, hvor man faktisk kan se en forskel efter kort tid!

Af: Nimet1010 18-04-2022

Jeg synes at det virker fint, og så er der også snegleslim i, som lysner mine akne ar.

Af: Kelley 17-04-2022

Oversæt til Dansk
This cream is fantastic! If you do not like the snail essence (or want more of it in the same routine) then use this. It is lightweight, hydrating and absorbs easily. It feels very healing to my skin- I feel this immediately. My skin is dry and sensitive and this works great for me. It is not enough for my dry skin, but I use it under a heavy moisturizer. LOVE it.

Af: Emma 16-04-2022

Oversæt til Dansk
Denna kräm är toppen för mig med fet, kombinerad hud som lätt får akne. Den absoberas fort och lugnar mina röda partier. Känns väldigt lätt på huden och återfuktar precis lagom.

Af: Lee Jørgensen 11-04-2022

Den her creme er simpelthen så lækker. Den har en god konsistens, som ikke er fedtende og den absorberes hurtigt. Ingredienserne som er i cremen passer rigtig godt til min kombineret hudtype og efterlader min hud utrolig blød og glattere.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
 Mizon - Black Snail All In One Cream forebygger aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.

Mizon - All In One Snail Repair Cream (tube)

Indeholder hele 92% filtreret snegleslim, som er en ingrediens, der er kendt for bl.a. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl som solskader og akne-ar og er velegnet til alle hudtyper. Den "originale" sneglecreme.

99,00 kr.