Bestseller

Mizon

Mizon - Snail Repair Intensive Toner


En multi-funktionel toner/skintonic med hele 30% snegleslim. Grundet dens høje indhold af snegleslim er den både fugtgivende, reparerende og opstrammende.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En multi-funktionel toner/skintonic med hele 30% snegleslim. Grundet dens høje indhold af snegleslim er den både fugtgivende, reparerende og opstrammende.

Toneren vil hjælpe din hud med at finde sin optimale fugtbalance og samtidig formindske pigmentpletter, store porer, akne-ar, urenheder, rødme og aldringstegn. Denne toner er derfor ideel til alle hudtyper, aldre og hudproblemer.

Efter påføring vil din hud have en synlig glød og føles balanceret og fugtet.

Snail Repair Intensive Toner har en let konsistens som hurtigt trænger ind i huden. Samtidig er den baseret på rene og milde ingredienser, som også gør den velegnet til sensitiv hud.

Snail Repair Intensive Toner er fri for parfume, parabener, æteriske olier, silikone, sulfater eller udtørrende alkohol.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Amelia 14-04-2022

Lækker produkt, den minder meget om snail mucin essens fra cosrx

Af: Michelle Hornhaver Vammen 24-04-2021

Sindssyg lækker og fugter igennem. Klar anbefaling

Af: Mette H 22-04-2021

Det her er nok den bedste toner jeg nogensinde har brugt.
Den giver en ren følelse, den er let og trænger hurtigt ind i huden, uden at få huden til at føles fedtet som nogle tonere gør.
Den er et must-have til min hud pleje!

Af: Anne-Marie 11-04-2021

Denne toner gør en hel enorm forskel på min hud. Den fugter, hjælper med urenheder og gør huden mere ensartet. Så snart jeg har brugt min nuværende toner op, som jeg har fået i gave, så skal jeg tilbage til denne her.

Af: Karoline Braad 11-04-2021

Elsker denne toner! Har ikke været overbevist om, at toners gjorde en forskel før jeg prøvede denne. Jeg synes den hjælper meget på at få en mere jævn hudtone, og så er den meget beroligende på huden generelt og mine urenheder, så rødhed fra bumser forsvinder hurtigere.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.

Mizon - Snail Repair Intensive Essence

En fugtgivende og reparerende essens med hele 86% snegleslim. Grundet det høje indhold af snegleslim har essensen gode helende, nærende og anti-age egenskaber.

179,00 kr.