Neogen

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Essence


En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

Lager status

Produktet er på lager

299,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

Essensen har en lang liste af gode egenskaber, men de mest nævneværdige er dens evne til at formindske pigmentpletter, akne-ar og uens hudtone og derudover har den effektive anti-age egenskaber. Samtidig styrker den hudens egen barriere, så sensitiv og irriteret hud bliver formindsket.

Til trods for den store mængde fugt som bliver tilført til din hud, absorberes essensen med det samme, uden at efterlade en fedtet overflade.

Efter brug af essensen vil din hud føles fugtmættet, elastisk og silkeblød.

Dermalogy Real Ferment Micro Essence kan bruges af alle hudtyper og aldre.

Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mira 30-11-2021

I was looking for a more hydrating essence/toner and I got really good results from this one.
The ingredients are really great, sensitive skin friendly and the formula is very light so it absorbs immediately. My skin feels much more supple and hydrated. I love that it has no essential oils or fragrance. It is my current favorite essence. For future users, keep in mind that it is in glass packaging.

Af: Larysa 16-10-2020

God, men for tynd for min smag

Af: Marie Højrup 05-09-2020

Super god essens, som trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og klar til serum.

Af: Malene Vestergaard 10-07-2020

Lækker first essens som giver huden glød, hjælper på urenheder og fugter.

Af: Leonora 03-06-2020

Virkelig lækker essens der efterlader huden gennemfugtet og med en flot glød. Man skal heller ikke bruge ret meget, så den rækker virkelig langt til prisen
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Fermentation Essence

En let og hurtigt absorberende essens med et højt indhold af fermenterede ingredienser. Efter kontinuerligt brug vil man kunne se en udglatning af fine linjer, og denne essens er god til alle hudtyper.

229,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

229,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence 33% rabat

Benton - Snail Bee High Content Essence

En fugtgivende essens til alle hudtyper som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.