Bestseller

Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.


En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt.

Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden, og har samtidig anti-inflammatoriske egenskaber.

Produktet absorberes hurtigt, og sørger for at huden efterlades fugtet og styrket. Er vegansk.

Essence Toner er fri for farvestoffer, parfume, parabener, alkohol, silikone, sulfater og æteriske olier.

 

200 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Birgitte Thygesen 10-04-2021

Toner/essens der er meget drøj i brug. Jeg bruger den efter jeg har anvendt toner fra Son & Parker. Jeg bruger den aldrig som ren toner, men mere som et produkt, der skal tilføre ekstra fugt. Den har god konsistens og efterlader ikke huden fedtet. Det er ikke et produkt, der er et must-have, men som en ekstra fugtbooster/luksus til huden er den god. Den tørrer hurtigt ind i huden og er ikke parfumeret. Kan bruges både sommer og vinter.
Et lille tip: køb den store størrelse :-)

Af: Caroline 10-04-2021

Mit yndlingsprdrodukt. Lækker, beroligende og fugtgivende. Og så er den både billig og flot indpakket.

Af: Lene 10-04-2021

Superlækker fugtgivende toner. Jeg bruger den om aften før Tretinoin for at forhindre udtørring - jeg putter den på i lag indtil min hud ikke kan optage mere fugt. Har virkelig gjort en forskel for min dehydrede hud.

Af: Emilie 10-04-2021

Virkelig god toner, der fugter i stedet for at udtørre og uden den sædvanlige følelse af alkohol på huden.

Af: Dorthe 18-10-2020

En af de bedste tonere der er. Hvis man har dehydreret hud, er denne en af de bedste man kan vælge. Simpel ingrediensliste, giver en masse fugt, trækker hurtigt ind, og når den først er trukket ind, kan man slet ikke mærke den på huden.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Moisture Serum

En serum specielt formuleret til at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud. Af den grund specielt velegnet til tør og dehydreret hud, men også fedtet hud der har en overproduktion af olie.

199,00 kr.

Pyunkang Yul - Mist Toner 200 ml.

En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.