Torriden

Torriden - DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Multi Pad


En dybt fugtgivende essens, som er opløst på en pad(vatrondel). Disse pads er intens nærende samt forebygger dehydreret og tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

279,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybt fugtgivende essens, som er opløst på en pad (vatrondel). Disse pads giver en følelse af, at du får fjernet de resterende skidt og snavs samtidig tilfører fugt til din hud. Disse pads er intens nærende samt forebygger dehydreret og tør hud. 

DIVE-IN Low molecule Hyaluronic acid Multi Pad indeholder lav-molekylær hyaluronsyre, der sørger for at binde fugt til huden, der behandler tør og dehydreret hud. Denne essens er dyb fugtgivende grundet dens 5D-Hyaluronsyrekompleks.

Derudover indeholder essensen Panthenol og Allantoin der har en beroligende effekt og hjælper med at vedligeholde hudens fugtniveau.

Essensen er kompatibel med alle hudtyper og tilstande grundet de minimale ingredienser.

Efter kontinuerligt brug af DIVE-IN Low molecule Hyaluronic acid Multi Pad  vil du opleve at din hud bliver fugtmættet og glødende.

DIVE-IN Low molecule Hyaluronic acid Multi Pad er fri for parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

TIP:

For områder du føler har behov for ekstra fugt, såsom panden og kinderne, kan du anvende disse pads som sheet-mask og lægge dem på områderne for ca. 1-3 minutter.

 

80 stk (145 ml).

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jane Kirk 16-04-2022

Elsker at bruge disse pads som en sheet maske. Bruger 3-4 stk på mine mest dehydreret områder og lader dem sidde i 5 min. Min hud er mætte med fugt flere timer efter.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - One Step Green Hero Calming Pad

En toner og eksfolierende pad samlet i et produkt, som beroliger, opfrisker og fugter huden. Ingredienserne er udvundet fra forskellige planter, der medvirker til sund og balanceret hud.

179,00 kr.

Celimax - One Step Body Brightening Pad

Eksfolierende pads til mørke områder på huden - fx. armhuler, knæ og albuer. Disse pads fjerner snavs, kemikalier fra deodoranter og døde hudceller. Disse pads indeholder lysnende og beroligende ingredienser, der vil formindske pigmentpletter, mørke områder og irritation.

149,00 kr.

Torriden - DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Mask

En dybt fugtgivende sheetmaske, der giver din hud en intens næring samt forebygger dehydreret hud.

29,00 kr.