TOUN28 - Propolis+Vitamin C, B3, B5, B6 Serum


En nærende og fugtgivende serum, der effektiv genopbygger hudens elasticitet og formindsker fine linjer.

Lager status

Produktet er på lager

349,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende og fugtgivende serum, der effektiv genopbygger hudens elasticitet og udglatter fine linjer. Serummen indeholder honning og Vitamin C, der hjælper med formindskning af rødme, ujævn hudtone og behandling af generelle aldringstegn.

Propolis+Vitamin C, B3, B5, B6 Serum er rig på honning som er propolis antioxidanter, der er bedre kendt for at beskytte huden mod tidlig aldring. Derudover har den anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper på hudirritation, rødme, urenheder og kontrollering af sebum produktion.

Vitamin C vil beskytte mod UV skader, samtidig med at den formindsker pigmentpletter, akne-ar og solskader. Yderligere indeholder serummen vitamin B, der hjælper med at reducere tegn på fine linjer og hjælper på hudirritation. 

Med dens lette tekstur er den hurtig absorberende og efterlader huden med en ungdommelig glød.  

Efter kontinuerligt brug af Propolis+Vitamin C, B3, B5, B6 Serum vil du opleve at din hud bliver livlig, ensartet og får en ungdommelig glød.

Propolis+Vitamin C, B3, B5, B6 Serum er fri for parfume, æteriske oiler, parabener, udtørrede alkohol, sulfater og silikone.

Er vegansk, organisk og cruelty-free.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

TOUN 28 - Galactomyces+Niacinamide Serum

En nærende og fugtgivende serum som behandler fine linjer, solskader, pigmentpletter og akne-ar.

349,00 kr.

TOUN 28 - pH Balancing Toner (100 ml.)

Toneren dulmer hudirritation, tilfører en masse fugt og holder din hud sund under ekstreme miljøer af høj og lav temperatur.

149,00 kr.
Bestseller
Sheet-maske sæt

Sheet-maske sæt

Hvis du gerne vil have en masse sheet-masker til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Du får 10 af de bedst sælgende sheet-masker fra brands som Mizon, Benton, Some By Mi, Petitfee, Etude House og Missha.

149,00 kr.