AMPLE:N - Hyaluron Shot Sun Care SPF50+ PA++++


En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade en hvid hinde/et fedtet lag på din hud.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade en hvid hinde/et fedtet lag på din hud. Denne solcreme er baseret på både kemiske og fysiske solfiltre, som beskytter din hud mod skader fra UVA og UVB-stråler.

Udover beskyttelse mod skadelige solstråler, indeholder solcremen også hyaluronsyre. Hyaluronsyre er yderst fugtgivende og behandler aldringstegn ved at tilføre fugt og udfylde de fine linjer.

Hyaluron Shot Sun Care SPF50+ PA++++er fri for parfume, parabener og sulfater.

40 ml.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer og er lige meget tilstede om natten, som om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud og får huden til at ældres hurtigere. Det er altså UVA stråler, der gør, at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler er de stråler, der gør, at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Acwell - Bubble Free pH Balancing Cleanser

En mild rens, som effektivt fjerner din make-up og samtidig balancerer din huds pH, så du forebygger irritation. Bubble Free pH Balancing Cleanser indeholder beroligende og fugtgivende ingredienser som Aloe vera, lakridsrods ekstrakt og Centella Asiatica.

159,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din huds fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at den forebygger irritation og rødme.

139,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Light Ampoule

Et koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Dette serum har en let konsistens, så det ikke efterlader en fedtet overflade.

179,00 kr.