Ample N

Ample N - HyaluronShot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++


En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et hvidt hinde/fedtet lag på din hud.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et hvidt hinde/fedtet lag på din hud. Denne solcreme er baseret på både kemiske og fysiske solfiltre, som beskytter din hud mod skader fra UVA og UVB-stråler.

Udover beskyttelse mod skadelige solstråler, indeholder solcremen også hyaluronsyre. Hyaluronsyre er yderst fugtgivende og behandler aldringstegn ved at tilføre fugt og udfylde de fine linjer.

HyaluronShot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++er fri for parfume, parabener og sulfater.

40 ml.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Acwell - Bubble Free pH Balancing Cleanser

En mild rens som effektivt fjerner din make-up og samtidig balancerer din huds pH, så du forebygger irritation. Bubble Free pH Balancing Cleanser indeholder beroligende og fugtgivende ingredienser som Aloe vera, lakridsrods ekstrakt og Centella Asiatica.

159,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din hud fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at forebygge irritation og rødme.

139,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Light Ampoule

En koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Denne serum har en let konsistens, så den ikke efterlader nogen fedtet overflade.

179,00 kr.