AMPLE:N - Purifying Shot Pumpkin Enzyme Peeling Gel


En mild, men effektiv peeling gel, der både giver din hud en fysisk og kemisk eksfoliering. Denne peeling gel behandler ujævn hudtekstur og efterlader din hud blød og med glød.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild, men effektiv peeling gel, der både giver din hud en fysisk og kemisk eksfoliering. Denne peeling gel behandler ujævn hudtekstur og efterlader din hud blød og med glød.

Purifying Shot Pumpkin Enzyme Peeling Gel behandler store porer, urenheder, hudtekstur, pigmentpletter, solskader og akne-ar grundet dens indhold af bla. græskar ekstrakt. Græskar ekstraktet er blevet dokumenteret for at indeholde en stor mængde AHA, der er det eksfolierende kompenent i denne peeling gel. Ydermere er den også forebyggende mod aldringstegn og solskader med dens indhold af Vitamin A og C.  

Denne peeling gel indeholder også Lactobacillus Ferment ekstrakt, som er en probiotika, der hjælper med at balancere din hud og forebygge irritation, rødme og tørhed. Derudover er den styrkende og reparerende for din hudbarriere, hvilket formindsker rødme og urenheder. Samt vil du finde Centella Asiatica og Allantoin, som begge er med til forebygge din hudbarriere. 

Sidst, men ikke mindst, vil du også kunne finde spor af mange naturlige planteekstrakter, der bidrager til en nærende, plejende og fugtgivende effekt til din hud og gør denne peeling gel let anvendelig, selv for den sensitive hudtype. 

Peeling gelen er især kompatibel med en tør og svækket hudbarriere, der ønsker en mere ensartet hudtone.

Efter kontinuerligt brug af Purifying Shot Pumpkin Enzyme Peeling Gel, vil du opleve, at din hud bliver mere ensartet, glødende og blødere.

Purifying Shot Pumpkin Enzyme Peeling Gel er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

AMPLE:N - Hyaluron Shot Light Ampoule

Et koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Dette serum har en let konsistens, så det ikke efterlader en fedtet overflade.

179,00 kr.

AMPLE:N - Ceramide Shot Ampoule (100 ml.)

Et serum med et højt indhold af Cerafull Complex™, hvilket nærer tør og irriteret hud, samtidig med at det styrker hudbarrieren. Dette serum tilfører din hud en stor mængde fugt, som vil give din hud gløden tilbage.

349,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade en hvid hinde/et fedtet lag på din hud.

169,00 kr.