AXIS-Y

AXIS-Y - Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack


En rensende ler-maske, der behandler tilstoppede porer og reducerer overskydende fedt på huden samt tilfører fugt. Nøgleingrediensen i denne maske er malurtekstrakt, der er kendt for at have beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Axis-Y Clarifying Wash Off Pack er en rensende lermaske, der behandler tilstoppede porer og reducerer overskydende fedt i huden samt tilfører fugt. Nøgleingrediensen i denne maske er malurtekstrakt, der er kendt for at have beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber for huden.

Artemisiaekstrakt og ler renser skidt og snavs ud af porerne og er med til at reducere overskydende fedt i huden. Selvom masken virker eksfolierende, udtørrer den ikke huden, fordi den også indeholder hyaluronsyre, som er en god fugtbevarende ingrediens, der tiltrækker fugt, og som også findes i hudens egen overflade.

Axis-Y Clarifying Wash Off Pack er derfor et must-have til dig med store porer.

Ansigtsmasken er uden kunstige farvestoffer, mineralske olier, duft eller parabener.

Den er vegansk og er ikke testet på dyr.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Toner

Denne toner er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer akne og urenheder.

99,00 kr.

Some By Mi - Bye Bye Blackhead 30days Bubble Cleanser

Et revolutionerende produkt som både er en renseskum og en ansigtsmaske, samlet i et produkt. Bye Bye Blackhead er et produkt som effektivt formindsker store porer, fjerner urenheder og giver en ”detox” til huden.

179,00 kr.

Jumiso - Waterfull Hyaluronic Toner

En effektiv og fugtgivende toner, der behandler tør og dehydreret hud samt genopretter din hudbarrieres optimale balance.

159,00 kr.