Beauty of Joseon

Beauty of Joseon - Apricot Blossom Peeling Gel


En effektiv og mild peeling gel, der fjerner skidt, snavs og døde hudceller på overfladen af din hud og efterlader huden ren og frisk.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og mild peeling gel, der fjerner skidt, snavs og døde hudceller på overfladen af din hud og efterlader huden ren og frisk.

Apricot Blossom Peeling Gel er baseret på 19% blommeblomst ekstrakter, som indeholder antioxidanter, heraf polyfenoler og flavonoider, der beskytter din hud mod frie radikaler. Grundet dens indhold af antioxidanter, er denne peeling gel yderligere forebyggende mod tidlig aldring og har samtidig formindskende effekt på pigmentpletter, akne-ar og solskader.

Apricot Peeling Gel er baseret på 8% planteafledt cellulose, som er den eksfolierende ingrediens i peeling gelen.

Efter kontinuerligt brug af Apricot Peeling Gel, kan du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtone og hudtekstur, formindsket pigmentpletter/akne-ar/solskader, udglattet samt får en naturlig glød.

Apricot Blossom Peeling Gel er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Alice 14-04-2022

I have very dry and sensitive skin.
It did exfoliate my skin and it felt soft, but it can be too rough sometimes for my sensitive skin.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Beauty of Joseon - Centella Asiatica Calming Mask

En beroligende sheet-maske, der formindsker irritation og tilfører fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af centella asiatica, niacinamid og 3 slags hyaluronsyre berolige din hud, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

29,00 kr.

Beauty of Joseon - Dynasty Cream

En fugtgivende creme, der hjælper med at udjævne hudtonen og formindske aldringstegn.

269,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.