Benton

Benton - Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch


Eksklusive øjenmasker baseret på sneglesekret, bigift og tangekstrakt, som alle bidrager til en effektiv anti-age effekt og et intensivt fugtboost.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Eksklusive øjenmasker baseret på sneglesekret, bigift og tangekstrakt, som alle bidrager til en effektiv anti-age effekt og et intensivt fugtboost. Disse øjenmasker opfrisker og opstrammer øjenområdet, samtidig med at formindske mørke rande og poser.

Med øjenmaskernes indhold af diamand-pulver, guld og perlepulver, bringer de nyt liv i tør og kedelig hud samtidig med at tilføre fugt og glød.

Er fri for parfume, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol. 

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mathilde 13-03-2021

Jeg har mine stående i køleskabet, så de har en dejlig kølende effekt; bruger dem gerne om morgenen, hvor de virker skønt mod de trætte øjne. Det er også et plus, at de er vandopløselige. Dog synes jeg ikke, de gør noget ekstra, som otte timers søvn og et koldt brusebad ikke kan klare. Har ikke oplevet lysning under øjnene.

Af: Isabella 31-05-2020

Jeg er helt vild med dem

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
 Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch lysner mørke rander under øjnene og mindsker tegn på træthed.

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmasker med guld, der både lysner mørke rande under øjnene og mindsker tegn på træthed.

119,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Eye Mask

Øjenmasker fra det populære brand Petitfee. Disse øjenmasker indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

139,00 kr.
Bestseller
Sheet-maske sæt

Sheet-maske sæt

Hvis du gerne vil have en masse sheet-masker til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Du får 10 af de bedst sælgende sheet-masker fra brands som Mizon, Benton, Some By Mi, Petitfee, Etude House og Missha.

149,00 kr.