Farmstay - Collagen Visible Difference Mask Sheet


En sheet-maske der indeholder vandopløseligt collagen. Denne type collagen kontrollerer olieproduktionen i huden, balancerer niveauet af kreatin og forebygger mindre alderstegn.

Lager status

Produktet er på lager

10,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sheet-maske der indeholder kollagen, som tilfører fugt og næring til huden og på den måde formindsker synligheden af aldringstegn.

Efter brug vil du opleve din hud gennemfugtet, blød og opfrisket.

1 maske.

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Frederikke 07-01-2022

Jeg fik et par af disse i julegave og er rigtig glad for at bruge dem! jeg har meget sensitiv og tør hud, men de fungerede godt for mig

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Joyful Time Essence Mask - Hyaluronic Acid

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Hyaluronic Acid

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med hyaluronsyre tilfører en dyb fugt til huden og giver din hud masser af liv og glød.

14,00 kr.
Bestseller
Mizon - Joyful Time Essence Mask - Snail

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Snail

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken med snegleslim har en lang række af gode fordele som fx. anti-age effekt, fugtgivende effekt og formindskelse af urenheder, pigmentpletter og rødme.

14,00 kr.

Farm Stay - Visible Difference Mask Sheet - Snail

Sheet-masken med snegleslim har en lang række af gode egenskaber. Den tilfører huden fugt og samtidig formindsker den aldringstegn, urenheder, pigmentpletter og rødme.

10,00 kr.