Frudia

Frudia - Blueberry Honey Water Glow Toner


En fugtgivende toner baseret på blåbær-ekstrakter og honning. Denne toner styrker din hudbarriere samtidig den tilfører en stor mængde fugt til din hud.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende toner baseret på blåbær-ekstrakter og honning. Denne toner styrker din hudbarriere samtidig den tilfører en stor mængde fugt til din hud.

Med dens indhold af blåbær har denne toner antioxidative egenskaber, hvilket hjælper med forebyggelse af pigmentpletter, solskader og akne-ar. Blåbær er rig på antioxidanter samt Vitamin C, som gør huden mere ensartet. Yderligere beskytter den mod tidlig aldring.

Honning har et naturligt højt indhold af fugt og næring. Derudover er honning også beskyttende mod tidlig aldring grundet dets indhold af antioxidanter. Ydermere kan honning hjælpe på hudirritation, rødme og urenheder, og gør denne toner særlig kompatibel med uren og problem hud

Derudover finder du forskellige botaniske olier som vindruekerneolie og abrikoskerneolie på ingredienslisten. Disse naturlige olier tilfører næring til din hud og giver huden en sund glød.

Blueberry Honey Water Glow Toner fri for parabener, sulfater, silikone og alkohol.

 

195 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Blueberry Hydrating Cream

En effektiv creme, der holder huden fugtet i op til 48 timer. Cremen indeholder 77% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer. Blåbærekstrakt et naturligt højt indhold af vitamin C, hvilket formindsker pigmentpletter, akne-ar og fine linjer.

219,00 kr.

Frudia - Avocado Relief Essence Toner

En blanding mellem en essens og toner, der er baseret på 76% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud.

169,00 kr.

Frudia - Blueberry Honey Overnight Mask

En fugtgivende sovemaske baseret på blåbær-ekstrakter og honning. Denne sovemaske styrker din hudbarriere samtidig med at den tilfører en stor mængde fugt.

99,00 kr.