Goodal

Goodal - Mugwort Infused Water Mild Sheet Mask


En fugtgivende og nærende sheet-maske fra Goodal, der behandler tør og dehydreret hud. Denne sheet-maske er hydrerende og tilfører din hud en stor mængde fugt.

Lager status

Produktet er på lager

16,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og nærendesheet-maske fra Goodal, der behandler tør og dehydreret hud. Denne sheet-maske er hydrerende og tilfører din hud en stor mængde fugt.

Denne sheet-maske fra Goodals mild sheet mask-linje, fokuserer på at tilføre din hud dyb fugt, og behandler derfor tørhed og dehydrering samt en svækket hudbarrier. Mugwort infused water mild sheet-maske er baseret på artemisia (koreansk malurt), hvilket tilfører en høj mængde næring, hvilket formindsker tør hud. Koreansk malurt er en urt med anti-inflammatoriske egenskaber, der både formindsker rødme, irritation og urenheder i huden. Derudover indeholder urten aminosyre og antioxidanter, som formindsker aldringstegn.

Sheet-masken er især kompatibel med tør og dehydreret hudtype.

Mugwort infused water mild sheet mask er fri for parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
 
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Goodal - Blueberry Infused Water Mild Sheet Mask

En plejende sheet-maske fra Goodal, der tilfører antioxidanter til din hud. Samtidig er denne sheet-maske hydrerende og tilfører din hud en stor mængde fugt.

16,00 kr.

Goodal - Apple Infused Water Mild Sheet Mask

En reparerende og plejende sheet-maske fra Goodal, der behandler ujævn hudtekstur. Denne sheet-maske er hydrerende og giver din hud en stor mængde fugt.

16,00 kr.

AMPLE:N - Centel Calming Shot Mask

En beroligende sheet-maske som vil tilføre din hud en stor mængde fugt. Sheetmasken indeholder Centella Asiatica som virker lindrende på huden og mindsker rødme og irritation.

19,00 kr.