Heimish

Heimish - All Clean Blemish Cream


En effektiv anti-age creme fra Heimish, der behandler problem, uren hud, pigmentpletter/solskader og akne-ar. Yderligere formindsker den ujævn hudtone, rødme og aldringstegn.

Lager status

Produktet er på lager

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv anti-age creme fra Heimish, der behandler problem, uren hud, pigmentpletter/solskader og akne-ar. Yderligere formindsker den ujævn hudtone, rødme og aldringstegn. 

All Clean Blemish Cream er en effektiv creme for behandling af anti-age og ujævn hudtone grundet de foryngrende ingredienser Niacinamid, Adenosine, Ceramide og Vitamin E. Niacinamid er en ingrediens, der er kendt for “ingrediensen, der kan alt”. Niacinamid kan hjælpe med at formindske uren hud, akne, pigmentpletter, akne-ar, tør hud, store porer, fine linjer, rødme, rosacea og hudtekstur. Ydermere kan Adenosine hjælpe huden med at producere kollagen og forbedre hudteksturen. Indholdet af ingrediensen Ceramider hjælper huden med at holde på fugt og næring, samtidig med at ceramider beskytter huden mod irritation. Vitamin E er en antioxidant, som forebygger huden mod tidlig aldring, samt pigmentpletter, solskader og akne-ar.  

Derudover indeholder denne creme Glycerin og Butylene Glycol som tilfører din hud en stor mængde fugt og forsegler fugten i din hud, så du ikke mister fugt og vand i løbet af dagen.

Grundet de foryngrende og fugtgivende ingredienser, er denne creme særligt kompatibel med moden og tør hud type, der ønsker at behandle uren og problem hud samt pigmentpletter.

All Clean Blemish Cream er fri for æteriske olier, parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.

Heimish - All Clean Green Foam

En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden. Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer din huds generelle sundhed.

99,00 kr.

Heimish - All Clean low pH Balancing Vegan Essence

Denne essens er fra Heimish All Clean pH Balancing Vegan-linje, der fokuserer på at berolige din hud, samt tilfører fugt og give en mere jævn hudoverflade med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA.

249,00 kr.