Heimish

Heimish - All Clean low pH Balancing Vegan Essence


Denne essens er fra Heimish All Clean pH Balancing Vegan-linje, der fokuserer på at berolige din hud, samt tilfører fugt og give en mere jævn hudoverflade med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En beroligende essence, der mild fjerner døde hudceller og urenheder. Denne essens er fra Heimish All Clean pH Balancing Vegan-linje, der fokuserer på at berolige din hud, samt tilfører fugt og give en mere jævn hudoverflade med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA. Denne essence sørger yderligere for at balancere din hudbarriere og fugtbarriere særligt med dens pH-værdi 5.5.

Derudover vil du på ingredienslisten finde 20 planteekstrakter, der sammen formindsker irritation, rødme og urenheder samt tilfører din hud fugt. PHA er kendt for sine egenskaber til at mild fjerne døde hudceller og giver en mere ensartet hudtekstur. Samt vil PHA formindske pigmentpletter, solskader og akne-ar. 

AHA arbejder derudover på hudens overflade ved at fjerne døde hudceller og fremme cellefornyelsen i huden. AHA giver en mere ensartet hudoverflade samt formindsker pigmentpletter, solskader og akne-ar. Den eksfolierende effekt i denne essens forebygger og formindsker urenheder. 

Efter kontinuerligt brug af All Clean low pH Balancing Vegan Essence vil du opleve at din hud bliver mere ensartet, glattere og har en ungdommelig glød.

Essensen er især kompatibel med tør og moden hud. 

All Clean low pH Balancing Vegan Essence er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol. Er vegansk og cruelty-free.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

179,00 kr.

Heimish - All Clean Low pH Balancing Vegan Toner

Denne toner fra Heimish vil med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA berolige din hud, tilføre fugt og give en mere jævn hudoverflade.

199,00 kr.

TOUN 28 - AHA + BHA + PHA Serum

En effektiv serum, der hjælper med at kontrollere produktionen af sebum og olier, samtidig mens at den har en mildt eksfolierende effekt.

349,00 kr.