Huxley - Cream; Anti-Gravity


En luskuriøs anti-age creme som er rig på anti-oxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

269,00 kr. 215,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme rig på anti-oxidanter, der udglatter huden.

Cremen er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab.

Cremen plejer og beroliger huden imod foruening, og andre miljø-relateret stressfaktorer. Med dens indhold af 51% kaktus ekstrakt og vitamin E sørger den for, at huden er fugtet hele dagen, samtidig med at den opstrammer huden og giver en ungdommelig glød.

Cremen er allergivenlig, og er lavet uden parabener, sulfater og kunstige farvestoffer.  

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Ditte H 18-07-2020

Denne creme er fantastisk fugtende! Og jeg kunne sagtens købe den igen! En fed og fast creme, der smelter på huden! Virkelig lækker! Den får kun 4 ud af 5 stjerner pga duften, som dog hurtigt forsvinder. Er vild med tanken om, at den er fyldt med E-vitamin!

Af: Isabella 30-05-2020

Giver meget elasticitet til huden, anbefales!

Af: Kristina 30-03-2020

Super lækker creme - min hud kan være tør, men denne creme giver rigtig meget fugt og holder samtidig på fugten hele dagen, så man ikke tørrer ud i løbet af dagen. Den kan virke fed, når man lige får den på fingrene, men den smelter nærmest ind i huden og virker slet ikke fed.

Af: Charlotte 28-07-2019

Lækker lækker creme, som jeg mest bruger som natcreme lige nu, men den er supergod som dagcreme i vintermånederne, er jeg sikker på. Megadrøj.

Af: Anja Borg 20-07-2019

Den bedste creme jeg nogensinde har haft. Den giver meget fugt og smelter ligesom ind i huden når den påføres. Duften er fantastisk. Jeg er afhængig af denne creme
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist Tilbud

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

Ikke på lager
209,00 kr.
167,20 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule Tilbud

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
135,20 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm Tilbud

Heimish - All Clean Balm

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
135,20 kr.