I'm From - Rice Toner


En fugtgivende og nærende toner, der forebygger tør og dehydreret hud, ved at forme en beskyttende barrier over huden for at undgå tab af fugtniveauet i din hud.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og nærende toner, der forebygger tør og dehydreret hud, ved at forme en beskyttende barrier over huden for at undgå tab af fugtniveauet i din hud. Denne toner fra I’m From har yderligere en mild eksfolierende effekt, der fjerner døde hudceller samt behandler svækket hudbarrier.

Rice Toner indeholder 77.78% risekstrakt, hvilket er en ingrediens, der hjælper med kollagen produktionen og effektiv holder på vandbalancen i din hud, som efterlader huden sund og glødende. Yderligere er toneren forebyggende mod frie radikaler samt aldringstegn og fine linjer. Derudover har ris anti-inflammatoriske effekter på huden, som dulmer rødme og hudirritation. Ris har også lysne egenskaber og hjælper med formindskning af pigmentpletter, solskader og akne-ar grundet dens høje koncentration af aminosyre og Vitamin E.

Udover risekstrakt, er toneren pakket med antioxidanter, hvilket skyldes de mange naturlige ekstrakter i toneren og hjælper med forebygning for tidlig aldring. Samt finder du Adenosine på ingredienslisten, som er kendt for sine anti-age egenskaber, da Adenosin hjælper huden med at producere kollagen og forbedre hudteksturen.  

Toneren er et to-lags-produkt, der har vand- og emulsionslag, som skal mikses sammen før brug.

Grundet dens plejende og anti-age ingredienser, er denne toner velegnet moden hudtype, der ønsker at forebygge aldringstegn samt har en svækket hudbarrier.

Efter kontinuerligt brug af I'm From - Rice Toner vil du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtone, har en ungdommelig glød og er fugtmættet samt formindsket irritation.

I'm From - Rice Toner er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk og cruelty-free.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Amelia 14-04-2022

En af mine nye fund som jeg er så glad for! Den dæmper milde irritationer og efter nogen brug virker min hud mindre "træt"

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

I’m From - Mugwort Mask

Denne maske fra I’m From vil med dens indhold af artemisia, grøn te og centella asiatica formindske irritation, rødme og urenheder.

364,00 kr.

I’m From - Mugwort Sheet Mask

Denne sheet-maske fra I’m From vil med dens indhold af artemisia (koreansk malurt) og allantoin berolige din hud og tilføre fugt.

36,00 kr.

I’m From - Vitamin Tree Water Gel

Denne gel vil tilføre fugt og glød. Derudover vil gelen give dig en mere ensartet hudtone og hjælpe med at balancere olie og fugt niveauet i din hud.

289,00 kr.