Nature Republic

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Vitamin E


En sheet-maske med vitamin E, som er en multi-taskende ingrediens som kan forbedre din hud og fremme dens sundhed på mange områder.

Lager status

Produktet er på lager

19,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sheet-maske med vitamin E, som er en multi-taskende ingrediens som kan forbedre din hud og fremme dens sundhed på mange områder.

Masken giver et intensivt fugtboost, og er derfor især velegnet til tør og moden hud. Den tilfører også en masse næring og vitamin E er samtidig en antioxidant i sig selv.

En af de mest elskede fordele ved Vitamin E er dens aldersforebyggende egenskaber. Du får derfor tilført en god mængde anti-age med denne maske.

Real Comforting Mask Sheet Vitamin E vil samtidig assistere din hud i at reparere sig selv, hvilket medfører en formindskelse af rødme, pigmentpletter, akne-ar og en generelt stærkere hudbarriere.

Real Comforting Mask Sheet Vitamin E er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Larysa 17-07-2020

En god maske.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Ceramide

En sheet-maske med ceramide, hvilket er en ingrediens som beroliger huden, formindsker rødme og samtidig tilfører en masse fugt.

19,00 kr.

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Panthenol

En sheet-maske med panthenol, som er en form af vitamin B5. Panthenol er kendt for dens fugtgivende egenskaber samtidig med at den forbedrer hudens generelle sundhed.

19,00 kr.

Nature Republic - Real Comforting Mask Sheet - Vitamin C

En sheet-maske med Vitamin C, som er en ingrediens der er utroligt populær grundet dens evne til at formindske pigmentpletter, solskader, akne-ar og uens hudtone.

19,00 kr.