Neogen

Neogen - Vita Duo Day Cream


En fugtgivende og nærende dagcreme, der behandler tørhed og dehydrering samt kan formindske uens hudtone.

Lager status

Produktet er på lager

299,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og nærende dagcreme, der behandler tørhed, dehydrering samt kan formindske uens hudtone. Denne creme fra Neogen er velegnet til dig, der føler at din hud er stram, træt og ønsker en ungdommelig glød. 

Neogen - Vita Duo Day Cream er den samme formular som Neogen - Vita Duo Cream Joan Day Joan Night, bare nu også udkommet i en separeret bøtte. 

Dagcremen indeholder bl.a. grøn te og vitamin C. Disse ingredienser giver et boost af glød til huden og er det perfekte udgangspunkt for at huden forbliver fugtet og strålende hele dagen. Grøn te er en ingrediens, der beskytter huden mod irritation samtidig forebygger fine linjer. Yderligere har den en anti-inflammatorisk effekt, der formindsker rødme, irritation og urenheder. Vitamin C hjælper på formindskning af uens hudtone samt lysning af pigmentpletter, solskader og akne-ar. Dagcremen absorberes af huden med det samme. 

Efter kontinuerligt brug af Neogen - Vita Duo Day Cream vil du opleve at din hud føles fugtet og kan få en mere ensartet hudtone. 

Neogen - Vita Duo Day Cream er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol og sulfater.

 

50 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea fjerner døde hudceller og renser porerne.

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.

Neogen - A-Clear Soothing Pink Eraser

En effektiv spotbehandling der beroliger og formindsker urenheder uden at irritere eller udtørre huden. På ingredienslisten finder du BHA, der vil eksfoliere din hud, rense stoppede porer og formindske urenheder.

149,00 kr.

Cosrx - Balancium Comfort Ceramide Cream

En matterende creme som beroliger huden samtidig med at hjælpe huden med at opbygge en sund og stærk fugt-barriere.

259,00 kr.