Petitfee

Petitfee - Centella Clearing Spot Patch


Et effektivt bumseplaster, der hjælper med at formindske samt hele bumser ved at trække bakterier og pus ud.

Lager status

Produktet er på lager

39,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et effektivt bumseplaster, der hjælper med at formindske samt hele bumser ved at trække bakterier og pus ud. Samtidig er bumseplastret forebyggende mod akne-ar, da de beskytter/forsegler bumsen, og hjælper dig med at undgå at irritere og røre dit problemområde og ligeledes undgå at overføre bakterier til bumsen eller klemme den.

Disse bumseplastre fra Petitfree indeholder tea tree olie og Centella Asiatica ekstrakt, der begge er ingredienser kendt for deres antibakterielle samt anti-inflammatoriske egenskaber. Disse to ingredienser hjælper sammen med at formindske bumser og rødme samt har helende egenskaber. Derudover indeholder dette bumseplaster også salicylsyre, der fjerner gammelt olie som tilstopper porerne.

Centella Clearing Spot Patch er fri for parfume, parabener, sulfater, alkohol og silikone. 

 

23 plastre i en pakke (10mm x 8 stk./12mm x 15 stk.)

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jessica 05-08-2022

Dejligt med tea tree olie og Centella Asiatica ekstrakt.
Plasterne var dog ikke lige så godt til at trække pus ud, som jeg havde håbet, men godt at sætte på en allerede "Popped" bums.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmasker, som tager sig godt af rynker og træt/kedelig hud. Øjenmaskerne indholder perle-pulver og 24K ren guld pulver der indeholder over 20 forskellige mineraler og aminosyrer.

119,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Face Mask

En eksklusiv sheet-maske, baseret på hydrogel materiale, som indeholder ”5 blue complex”. Det er et ingredienskompleks bestående af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

29,00 kr.

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Mask

En sheet-maske baseret på sort perle-ekstrakt og 24K guld som tilfører nyt liv til din hud. Masken er lavet på hydrogel materiale, hvilket giver en kølende og lindrende effekt på huden.

24,00 kr.