Some By Mi

Some By Mi - Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum


Denne serum har en koncentreret formular, der vil formindske uens hudtone, rødme og irritation.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende serum, der dulmer hudirritation og tilfører en masse fugt til din hud. Denne serum har en koncentreret formular, der vil formindske uens hudtone, rødme og irritation.

Denne serum hjælper med at dulme rødme samtidig med at den tilfører en masse fugt. Dens all-round formular vil både styrke hudens generelle tilstand og virke som anti-aging med dens indhold af 73 % propolis og B5. Propolis er kendt for at sine anti-bakterielle egenskaber, der hjælper med at holde din hud sund fra det eksterne miljø. Derudover indeholder propolis en stor mængde næring som giver en anti-age effekt og gør huden mere elastisk.

Provitamin B5 (panthenol) er en fugtgivende ingrediens, som styrker en svækket hudbarriere. Derudover virker denne ingrediens anti-inflammatorisk på huden og behandler derfor hudirritation.

Serummen er især kompatibel med tør og moden hud som ønsker et boost af næring og udglatning.

Efter kontinuerligt brug af Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum vil du opleve at din hud bliver mere ensartet, fugtmættet og har en ungdommelig glød.

Propolis B5 Glow Barrier Calming Serum er fri for æterisk olier, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sine 05-02-2022

God beroligende serum. Synker nemt ind i huden uden at føles fedtet og har synligt hjulpet med at beroliger irriterer og rød hud for mig

Af: Katrin 19-01-2022

Rigtig god første impression, har kun brugt den få gange, men kunne mærke at min hud drak den i sig, den beroligede og føles behagelig, et sår jeg havde virker til at hele rigtig fint og hurtigt på de få dage jeg har brugt den.

Prøvede den også på et familiemedlem der har eksem og lige har fået en allergisk reaktion af en anden krem, og denne hjalp lidt med at lindre på det.

kan ikke sige noget om langtidsvirkninger, men så vidt så godt.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Some By Mi - 30 Days Miracle Tea Tree Clear Spot Oil

En Tea Tree olie som kan bruges som spot-behandling til bumser, urenheder og hudorme.

139,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream

En spot-creme fra det populære mærke Some By Mi, der har specialiseret sig i at lave effektive og milde produkter til uren hud. Denne spot-creme formindsker urenheder, rødme og akne-ar på bare 14 dage.

149,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser

En krops-sæbe/showergel der forebygger og behandler akne på kroppen, fx på ryggen, skuldrene og brystet. Rensen går ind og renser kroppens hud i dybden på en mild, men effektiv måde.

179,00 kr.