Son & Park - Beauty Water 340 ml.


Et populært produkt som både er en rensevand og skintonic samlet i en. Beauty Water har desuden en mild eksfolierende effekt, så man opnår ungdommelig og glødende hud. God til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et multi-anvendeligt produkt der både kan bruges som rensevand, skintonic og samtidig har en mild eksfolierende effekt.

Som et resultat af dens indhold af pilebark og papaya ekstrakt efterlader den huden klar og udglattet, imens at ingredienser som lavendel-og rosevand forsyner med en let fugtgivende effekt.

Beauty Water indeholder også grøn te, der en kraftfuld antioxidant som har anti-inflammatoriske effekter der beroliger huden.

Kan anvendes til at fjerne makeup, opfriske huden i løbet af dagen, som en god base før makeup eller som en mild eksfolierende toner/skintonic.

Beauty Water er fri for kunstig parfume, silikone, parabener og sulfater. 

 

340 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Helle 07-01-2021

Total afhængig af denne toner om morgenen. Huden får en kvik opfrisker og er klar til næste step.

Af: Isabella 29-09-2020

god produkt

Af: Ditte H 18-07-2020

Jeg ved ikke, om den har en effekt af nogen art på mig. Glød giver den vist ikke, men jeg giver den 5 stjerner, fordi jeg er godt kan lide, at jeg kan være gavmild med produktet uden, at jeg har brugt hele flasken på få dage, og det fugter mit ansigt godt og gør fint klar til de næste produkter. Jeg kunne godt finde på at købe den igen ...

Af: Lotte Holm 27-05-2020

Elsker dette produkt, det er så godt og selv til min rosacea hud kan tåle den. Da min hud er meget sart renser jeg mit ansigt om aftenen og bruger Beauty Water for at fjerne det sidste skidt. Om morgenen bruger jeg kun Beauty Water som rens.

Af: Tenna 16-05-2020

Ikke et produkt der fungerer for mig, bryder mig ikke om den tynde konsistens, som slet ikke giver mig fugt nok
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Son & Park - Beauty Water 60 ml.

Et populært produkt som både er en rensevand og skintonic samlet i en. Beauty Water har desuden en mild eksfolierende effekt, så man opnår ungdommelig og glødende hud. God til alle hudtyper.

54,00 kr.

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

En fugtgivende toner/skintonic som med dens indhold af 10 forskellige slags vitaminer vil hjælpe med at gøre huden glødende og ungdommelig.

199,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.