TOUN 28 - AHA + BHA + PHA Serum


En effektiv serum, der hjælper med at kontrollere produktionen af sebum og olier, samtidig mens at den har en mildt eksfolierende effekt.

Lager status

Produktet er på lager

349,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv serum, der hjælper med at kontrollere produktionen af sebum og olier, samtidig mens at den har en mildt eksfolierende effekt. Denne serum er for dig, der leder efter en let og hurtig absorberende serum som forebygger og behandler bumser.

AHA + BHA + PHA Serum indeholder AHA, BHA og PHA syrene, som er kendt for deres eksfolierende egenskaber, der er med til at fjerne døde hudceller og fremmer cellefornyelsen. AHA og PHA er med til at udglatte huden, lysner pigmentpletter/akne-ar og er derfor til at behandle uens hudtone.

BHA er en syre, der trænger ned i porerne og opløser gammelt sebum (olie). Denne sebum-regulerende effekt er med til at balancere fedtet hud samtidig med at forebygge bumser.

AHA + BHA + PHA Serum er fri for perfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, sulfater og silikone. Er vegansk, organisk og cruelty-free.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

TOUN 28 - Galactomyces+Niacinamide Serum

En nærende og fugtgivende serum som behandler fine linjer, solskader, pigmentpletter og akne-ar.

349,00 kr.

TOUN28 - Propolis+Vitamin C, B3, B5, B6 Serum

En nærende og fugtgivende serum, der effektiv genopbygger hudens elasticitet og formindsker fine linjer.

349,00 kr.

Acropass - Trouble Cure

En innovativ spotbehandling til bumser. Denne to-trins akne-behandling er udviklet til at behandle dybe bumser, som andre bumseplastre har sværere ved.

109,00 kr.