AMPLE:N - Centel Calming Shot Mask


En beroligende sheet-maske som vil tilføre din hud en stor mængde fugt. Sheetmasken indeholder Centella Asiatica som virker lindrende på huden og mindsker rødme og irritation.

Lager status

Produktet er på lager

19,00 kr.

Kan hjælpe på
Produktet er

En beroligende sheet-maske, som vil tilføre din hud en stor mængde fugt. Sheetmasken indeholder Centella Asiatica, som virker lindrende på huden og mindsker rødme og irritation.

Panthenol og allantoin giver et ekstra skud næring og fugt. Masken er oplagt til den tørre, dehydrerede hud, men kan bruges af alle hudtyper.

Er fri for parfume, parabener, silikone, udtørrende alkohol, sulfater og æteriske olier

Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Acne Pimple Master Patch - Koreanskan behandle bumser og urenheder, akne ar , ujævn hudtekstur

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, som man sætter over bumsen, som så natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigere forsvinder.

48,00 kr.

Some By Mi - Real Snail Skin Barrier Care Mask

En fugtgivende sheetmaske fra Some By Mi, der med sit indhold af snegleslim effektivt reparerer skadet hud samt genopretter hudbarrieren.

15,00 kr.

Goodal - Mugwort Infused Water Mild Sheet Mask

En fugtgivende og nærende sheet-maske fra Goodal, der behandler tør og dehydreret hud. Denne sheet-maske er hydrerende og tilfører din hud en stor mængde fugt.

16,00 kr.