Benton

Benton - Papaya-D Sun Cream SPF38 PA+++


En let dagligdags solcreme der indeholder 4 forskellige slags papaya ekstrakt, der er med til at fugte og udglatte huden. Solcremen er velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr. 159,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let dagligdags solcreme der indeholder 4 forskellige slags papaya ekstrakt, der er med til at fugte og udglatte huden, uden at efterlade huden fedtet.

Solcremen er designet til at påføre hver dag, til at beskytte huden imod UVA/UVB, som er de stråler, der fremskynder aldringsprocessen og giver rynker. Har SPF38 og PA+++.

Er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, udtørrende alkohol og sulfater.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

50 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lærke Rose 10-04-2021

En fin solcreme, dog bliver man en smule hvid i hovedet af den.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ 20% rabat

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.
103,20 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm 20% rabat

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
135,20 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad 20% rabat

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Tynde vatrondeller, hvor du kun behøve at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

29,00 kr.
23,20 kr.