Bestseller

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser


En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

114,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og let ansigtsrens der renser både make-up samt skidt og snavs væk fra huden. Med dens lave pH værdi vil rensen hjælpe med at vedligeholde hudens optimale pH og beskytte huden mod ydre irritation.

Low pH Good Morning Gel Cleanser tilfører din hud forskellige botaniske ingredienser som vil efterlade din hud mildt fugtet efter afrensning.

Rensen er velegnet til alle aldre, og derfor er den også det oplagte valg, hvis du bare skal have dig en god ansigtsrens. Den kan bruges både morgen og aften. 

Med rensens indhold af tea-tree ekstrakt vil den formindske rødme og have en rensende effekt på huden.

Rensen er fri for parabener, alkohol og sulfater. Rensen er også vegansk og er ikke testet på dyr.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Maria 17-12-2020

En cleanser jeg har brugt on/off i mange år. Jeg har den altid i mit skab, da den er god at gå tilbage til for mig.

Personligt føler jeg den stripper min hud lidt mere end jeg ønsker, og min hud føltes en smule tør efter, normalt gør det ikke noget da jeg jo går videre med min rutine, men til tider kan det blive lidt for meget for min hud.

Når det er sagt er jeg meget glad for den, og har den som sagt altid hjemme, da det er en jeg ofte går tilbage.

Ingen irritation med at bruge den ved sensitiv hud.

Af: Cathrine 08-12-2020

Skøn rens. Den dufter rigtig dejligt, og renser nemt alt makeup af. Jeg har en lidt tør og nogle gange sensitiv hud, og jeg er rigtig glad for dette produkt.

Af: Cecilie S. 25-11-2020

Mit favorit renseprodukt. Den kan virkelig anbefales!

Af: André Højgaard 04-11-2020

Min hud er kombineret, så jeg har derfor brug for en cleanser, som effektivt kan fjerne unødvendig olie fra huden, men samtidig er mild. Jeg har læst super gode anmeldelser om denne cleanser og tænkte derfor, at jeg selv måtte prøve den, da den siges at skulle være god for min hudtype. Må dog desværre sige, at jeg er lidt skuffet, da jeg synes den efterlod min hud ret tør og stram efter brug og måtte derfor stoppe med at bruge den.

Af: Anitta 27-10-2020

Jeg har meget tør og dehydreret hud. Denne cleanser gør desværre tingene værre for mig.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

Cosrx - Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

En rens, der er god til dem der døjer med urenheder, da den trænger ned i huden og fjerner døde hudceller og holder porerne rene.

99,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50.  Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E

129,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.