Frudia

Frudia - Blueberry Hydrating Toner


En fugtgivende toner der med sit indhold af blåbærekstrakt forebygger pigmentpletter, solskader, akne-ar og fine linjer.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

 Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende toner der med sit indhold af blåbærekstrakt forebygger pigmentpletter, solskader, akne-ar og fine linjer. Toneren indeholder 88% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer. Blåbærekstrakt har et naturligt højt indhold af vitamin C, hvilket formindsker pigmentpletter, solskader, akne-ar og fine linjer. Toneren indeholder også Panthenol. Panthenol giver fugt og styrker hudbarrieren.

Derudover finder du forskellige botaniske olier som vindruekerneolie, abrikoskerneolie og mangokerneolie på ingredienslisten. Disse naturlige olier giver en stor mængde næring til din hud og giver huden en sund glød.

Blueberry Hydrating Toner føles let på huden, selvom den er meget fugtgivende. Den absorberes uden at fedte. Toneren er især velegnet til tør og moden hud, der foretrækker en fugtgivende toner, der ikke føles tung på huden.

Toneren er fri for parabener, udtørrende silikone, sulfater og alkohol.

 

195 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Blueberry Hydrating Honey Lip Balm

Denne læbepomade fra Frudia indeholder ekstrakter fra solbær, honning og blåbær, der virker reparerende og nærende på dine læber.

79,00 kr.

Frudia - Blueberry Hydrating Intensive Cream

En effektiv creme, der holder huden fugtet i op til 72 timer. Cremen indeholder 69% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer. Blåbærekstrakt et naturligt højt indhold af vitamin C, hvilket formindsker pigmentpletter, akne-ar og fine linjer.

239,00 kr.

Frudia - Blueberry Hydrating Serum

En fugtgivende serum som med sit indhold af blåbærekstrakt forebygger og behandler pigmentpletter, solskader, akne-ar og fine linjer.

209,00 kr.