Heimish

Heimish - Marine Care Cream Toner


Denne toner fra Heimish Marine Care Cream-linjen er udviklet specielt til den tørre og svækket hud, der mangler et boost af fugt, næring og anti-age.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mælke-lignende fugtgivende toner, der tilfører din hud en stor mængde næring samt effektivt behandler aldringstegn med dens indhold af fermenteret tang-ekstrakt, peptider, plantestamcelleekstrakt og mineral-rig søvand. Denne toner fra Heimish Marine Care Cream-linjen er udviklet specielt til den tørre og svækket hud, der mangler et boost af fugt, næring og anti-age.

Marine Care Cream Toner tilfører din hud en stor mængde anti-aging med dens indhold af de foryngrende ingredienser, som peptider og stamcelleekstrakter fra planter. Disse ingredienser er med til at booste udglatning af fine linjer og slap hud.  

Den fermenteret tang-ekstrakt er nærende og fugtgivende til huden, og hjælper dig med at opnå en fugtmættet hud og giver dig en ungdommelig glød.

Marine Care Cream Toner er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

150ml

  

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Heimish - All Clean Green Foam

En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden. Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer din huds generelle sundhed.

99,00 kr.

Heimish - All Clean Low pH Balancing Vegan Toner

Denne toner fra Heimish vil med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA berolige din hud, tilføre fugt og give en mere jævn hudoverflade.

199,00 kr.

Heimish - Bulgarian Rose Mist Serum

En serum i spray-form som er baseret på 88% bulgarsk rosenvand der fugter huden og giver en synlig glød.

199,00 kr.