Huxley

Huxley - Hydrating Trio


Et sæt der inkluderer 3 lækre produkter fra Huxley: Toner; Extract It, Essence; Grab Water, Cream; Fresh And More. Hovedingrediensen i alle produkterne er figenkaktusolie fra Saharas ørken, der er kendt for dens høje indhold af antioxidanter

Lager status

Produktet er på lager

599,00 kr. 479,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et sæt der inkluderer 3 lækre produkter fra Huxley.

Den første, ”Toner; Extract It”, er en ultra mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen.

Den anden, ”Essence; Grab Water”, er en dybt fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med, at den køler og beroliger.

Den tredje, ”Cream; Fresh And More”, er en let fugtighedscreme, der opfrisker træt og kedelig hud, samtidig med at beskytte imod fugttab. Hovedingrediensen i alle produkterne er figenkaktusolie fra Saharas ørken, der er kendt for dens høje indhold af antioxidanter. Dette sæt er især velegnet til normal, kombineret og fedtet hud.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Toner; Extract It 20% rabat

Huxley - Toner; Extract It

En mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen, og den er allergivenlig og velegnet til alle hudtyper.

224,00 kr.
179,20 kr.
Huxley - Essence; Grab Water 20% rabat

Huxley - Essence; Grab Water

En let og fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med at den køler og beroliger. Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Især velegnet til dehydreret hud, men kan med fordel også bruges af kombineret, tør eller normal hud.

299,00 kr.
239,20 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream 30% rabat

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

139,00 kr.
97,30 kr.