Jumiso

Jumiso - Pore-Rest BHA Blackhead Clearing Facial Cleanser


En effektiv rens, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

Lager status

Produktet er på lager

119,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effekt rens, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud. Denne rens kommer fra Jumisos Pore-Rest sortiment, der er udviklet særligt med henblik på at behandle porer, uren og dehydreret hud.

Pore-Rest BHA Blackhead Clearing Facial Cleanser er baseret på Betaine Salicylate (BHA). BHA står for Beta Hydroxy Acid, som er en mild syre, der som en af de eneste ingredienser kan trænge ned i porerne og opløse gammelt sebum (olie). BHA er en af de mest effektive ingredienser til at behandle store porer, bumser og hudtekstur. Samtidig har BHA også en sebum-regulerende effekt, og vil forebygge samt balancere fedtet hud og formindske produktionen af olie. Derudover har rensen eksfolierende effekt på din hud, som fjerner døde hudceller og giver mulighed for cellefornyelse og hjælper med at give din hud en mere ensartet tone og tekstur.

Rensen er især kompatibel med fedtet og dehydreret hud med bumser. Grundet det lave indhold af BHA samt de mange fugtgivende og nærende ingredienser, kan sensitive hudtyper også anvende rensen uden at gøre huden mere sensitiv. 

Efter kontinuerligt brug af Pore-Rest BHA Blackhead Clearing Facial cleanser vil du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtone og -tekstur, formindsket porer, bumser og kontrolleret olie- og vand balance.

BHA Blackhead Clearing Facial cleanser er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Jumiso - Water Splash Mask

En utroligt fugtgivende og nærende maske som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Masken er bla. baseret på hyaluronsyre, en ingrediens som kan binde 100 gange sin egen vægt i vand.

19,00 kr.

Jumiso - Yes I Am Toner AHA 5%

En toner (skintonic) med et indhold af 5% AHA (frugtsyre), hvilket fjerner døde hudceller og gør din hud mere ensartet. AHA går ind og forebygger/behandler pigmentpletter, akne-ar, store porer og en ujævn hudoverflade.

129,00 kr.

Jumiso - Pore-Rest AHA BHA PHA Blackhead Wipe Toner Pad

En effektiv toner pad, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

199,00 kr.