Manyo - Bifida Biome Concentrate Serum


Denne serum er udviklet til dig, som ønsker at tilføre din hud fugt og anti-age egenskaber. Den efterlader huden med en ungdommelig glød.

Lager status

Produktet er på lager

499,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Denne serum er udviklet til dig, som ønsker at tilføre din hud fugt og anti-age egenskaber. Den efterlader huden med en ungdommelig glød.

Bifida Biome Concentrate Serum er en multifunktionel serum, der både formindsker aldringstegn og fine linjer samt er opstrammende og fugtmættende med sit indhold af hovedingredienserne Bifida Ferment Lysate (51 %), 8 slags hyaluronsyrer og 4 slags ceramider. Bifida Ferment Lysate er en probiotisk ingrediens, der er baseret på fermentering af Bifida-bakterien. Denne ingrediens forstærker hudbarrieren, giver fugt og har anti-age egenskaber. Indholdet af hyaluronsyre sørger for at holde huden fugtmættet og udglattet.

Kombinationen af hyaluronsyre og ceramide bidrager til en fugtmættet hud samt vedligeholdelsen af fugten i din hud. Hyaluronsyre er nemlig kendt for sin egenskab til at tiltrække en høj mængde af fugt til huden, der både kan hjælpe med at formindske tør hud, dehydreret hud samt fine linjer. Derudover hjælper ceramider med at holde på fugt og næring samt beskytte huden mod irritation.  

Bifida Biome Concentrate Serum er fri for æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

35 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Manyo - Bifida Biome Ampoule Toner

En fugtgivende og nærende toner, der forebygger og reparere din hudbarriere. Denne toner er både fugtmættende og har dulmende effekter på rødme, irriteret og sensitiv hud.

299,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Eye Cream

En anti-age øjencreme med kollagen som effektivt opstrammer huden omkring øjnene, formindsker aldringstegn og udglatter huden.

179,00 kr.

Manyo - Galactomy Clear Skin Toner

Denne toner tilfører fugt til din hud, forebygger store porer samt fjerner døde hudceller fra din huds overflade.

279,00 kr.