Mizon

Mizon - Black Snail All In One Cream (tube)


En lækker og nærende creme, som er tykkere og mere fugtgivende end dens lillesøster fra Mizon - All In One Snail Repair Cream.

Lager status

Produktet er på lager

119,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme, som er en smule mere fugtgivende en dens populære lillesøster All In One Snail Repair Cream. Denne creme er baseret på 90% snegleslim som har en næsten uendelig lang liste af gode egenskaber.

Udover at cremen er en smule tykkere og mere fugtgivende end All In One Snail Repair Cream, har den også en mere effektiv anti-age formular. Denne creme indeholder nemlig også 20 forskellige planteekstrakter, adenosin, niacinamid, EGF og forskellige peptider. Disse er alle en effektiv cocktail af anti-age ingredienser som bidrager til en ungdommelig og opstrammet hud.

Udover det har snegleslim både fugtgivende, udglattende og irritationsformindskende egenskaber, som samtidig formindsker store porer, pigmentpletter, akne-ar og urenheder.

Efter brug af cremen vil huden føles blød, opstrammet og næret.

Hvis du har tør hud og vil have en endnu tykkere og mere fugtgivende creme, kan Mizon - Snail Repair Perfect Cream anbefales.

Black Snail All In One Cream er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, farvestoffer, sulfater og udtørrende alkohol.

 

35 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lasse I 40'erne 10-04-2021

Denne snegle creme har en virkelig lækker gel-creme konsistent og så fugter den virkelig godt UDEN at den giver akne/urenheder eller på nogen måde fedter huden!!

Jeg synes endda at den lysnede min hud en smule og da jeg så begyndte at bruge Tretinoin, formåede den også at holde min hud gennemfugtet (og som sagt uden at den fedtede, som er virkelig vigtigt for mig pga. olieret hud).

Det er et kæmpe plus at man også kan få den i en tube så man ikke behøver at få bakterier i "krukken"/tub.

Tak til Dermaspace fordi i har begge udgaver af den. :)

Af: Malene Busk Jørgensen 15-10-2020

Jeg har virkelig sart hud og slår med røde pletter og tør hud i ansigtet af selv dyre cremer og renseprodukter på trods af at de har været parfumefri og parabenefri, men denne creme giver mig den blødeste hud UDEN at slå ud. Den er nem at fordele i ansigt og på hals, og selvom huden er godt fugtmættet, ser den ikke fedtet ud. Jeg er begejstret!! Jeg kombinerer den med toner og serum, som påføres først, og det fungerer supergodt.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
 Mizon - Black Snail All In One Cream forebygger aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Perfect Cream er en luksuriøs og nærende creme.

Mizon - Snail Repair Perfect Cream

En luksuriøs og nærende creme som er en tykkere og mere fugtgivende udgave af den populære All In One Snail Repair Cream.

199,00 kr.