Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Calming Moisture Serum


En beroligende serum, der formindsker irritation, rødme og samtidig tilfører fugt. Serummen indeholder Centella Asiatica der virker dulmende på hudirritation og har en helende effekt.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Pyunkang Yul Calming Moisture Serum er et beroligende serum, der formindsker irritation, rødme og samtidig tilfører fugt. Serummet indeholder den populære ingrediens, centella asiatica, der virker dulmende og helende på hudirritationer.
Ekstrakt fra tea tree og kaprifolie har antiinflammatorisk effekt, som reducerer irritationen fra bumser og urenheder.

I en synergi af fugtgivende ingredienser som ceramider, hyaluronsyre og peptider vil huden blive fugtet så den opretholder en optimal fugtbalance. Disse ingredienser har nemlig foryngende effekt, i det de udglatter og reducerer mængden af fine linjer i huden, så den efterlades fyldig, blød og fugtmættet.

Calming Moisture Serum kan anvendes af alle hudtyper, da den både er beroligende og fugtgivende på samme tid. En god allround-serum, der forbedrer huden fugtbalance - især i koldt vejr.

Produktet er fri for parfume, parabener, æteriske olier, udtørrende alkohol, sulfater og silikone.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Calming Moisture Barrier Cream

En mild fugtighedscreme som formindsker rødme, irritation og sensitivitet. Cremen er baseret på hud-beroligende ingredienser, blandt andet ekstrakter fra urten Centella Asiatica og tea tree.

149,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Deep Moisture Toner

En beroligende toner, der mindsker overproduktion af sebum (olie) og mindsker irriteret hud. Vil samtidig dulme rødme og urenheder.

129,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.