Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Calming Low pH Foaming Cleanser


En beroligende og mild skumrens, der fjerner skidt og snavs uden at udtørre huden, da denne skumrens har en pH-værdi på 5.5, hvilket er den værdi din hud har.

Lager status

Produktet er på lager

109,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En beroligende og mild skumrens, der fjerns skidt og snavs uden at udtørre huden, da denne skumrens har en pH-værdi på 5.5, hvilket er den værdi din hud har. Denne skumrens kommer fra Pyunkang Yuls Calming-linje, som fokuserer på at pleje og dulme hudirritation og styrke din hudbarrier.

Skumrensen indeholder Willow Bark, der har et naturligt højt niveau af salicylsyre (BHA) og giver dermed en mild eksfoliering. Salicylsyre er kendt for sine sebum-regulerende effekt, og vil forebygge og balancere fedtet hud. Yderligere indeholder rensen AHA, som også bidrager til den eksfolierende effekt, og fjerner døde hudceller på din huds overflade.

Ydermere vil du på ingredienslisten finde Centella Asiatica, som er plejende og nærende for din hud og behandler hudirritation og svækket hudbarrier. Derudover vil du også kunne finde Hyaluronsyrere, som tilfører fugt til din hud og har anti-age egenskaber samt giver dig en ungdommelig glød. 

Calming Low pH Foaming Cleanser er især kompatibel med fedtet hud.

Skumensen er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol, silikone, parfume og æteriske olier.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Facial Cleanser

Denne rens er en del af den helt nye hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul som effektivt men mildt behandler urenheder og akne.

74,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Cream

Denne spot-creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer bumser og akne-ar.

89,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.