Son & Park - Beauty Water 340 ml.


Et populært produkt som både er en rensevand og skintonic samlet i en. Beauty Water har desuden en mild eksfolierende effekt, så man opnår ungdommelig og glødende hud. God til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et multi-anvendeligt produkt der både kan bruges som rensevand, skintonic og samtidig har en mild eksfolierende effekt.

Som et resultat af dens indhold af pilebark og papaya ekstrakt efterlader den huden klar og udglattet, imens at ingredienser som lavendel-og rosevand forsyner med en let fugtgivende effekt.

Beauty Water indeholder også grøn te, der en kraftfuld antioxidant som har anti-inflammatoriske effekter der beroliger huden.

Kan anvendes til at fjerne makeup, opfriske huden i løbet af dagen, som en god base før makeup eller som en mild eksfolierende toner/skintonic.

Beauty Water er fri for kunstig parfume, silikone, parabener og sulfater. 

 

340 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Hannah Bang 12-04-2021

Lækkert produkt til at genfugte huden efter bad. Rejsestørrelsen er super god at have med. Jeg bruger den oftest om sommeren, hvor den er rigtig god på hud der er udsat for sol og saltvand.

Af: Birgitte Thygesen 10-04-2021

Dette produkt kan jeg ikke undvære. Jeg bruger produktet hver dag. Om morgenen bruger jeg det til at friske min hud op efter søvn, så det er klar til at modtage serum og ansigtscreme. Og om aftenen bruger jeg det efter rens med renseskummen fra Pyunkang Yul. Nogle gange bruger jeg også produktet til at fjerne mascara med (de er de aftenener hvor hudplejerutinen hurtig skal overståes ;-). Jeg køber ofte rejsestørrelsen, da den er nem at have med på farten. Helt klart et produkt med mange gode funktioner, der fortjener 5 stjerner

Af: Ditte H 10-04-2021

Jeg ved, jeg har skrevet en anmeldelse tidligere, men jeg må sige, at den denne toner/exfoliater/makeupfjerner/multiprodukt er blevet min yndlings!!! Den føles super godt på huden, og jeg føler, den gør noget godt for min hud samtidig med den ikke er for krads! Og jeg elsker den store flaske!!

Af: Helle 07-01-2021

Total afhængig af denne toner om morgenen. Huden får en kvik opfrisker og er klar til næste step.

Af: Isabella 29-09-2020

god produkt
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Son & Park - Beauty Water 60 ml.

Et populært produkt som både er en rensevand og skintonic samlet i en. Beauty Water har desuden en mild eksfolierende effekt, så man opnår ungdommelig og glødende hud. God til alle hudtyper.

54,00 kr.

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

En fugtgivende toner/skintonic som med dens indhold af 10 forskellige slags vitaminer vil hjælpe med at gøre huden glødende og ungdommelig.

199,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.