Sensitiv hud

(369 produkter)

Har du en sensitiv hud, kan din hud ligne nogle af de andre hudtyper, samtidig med, at du nemt oplever irritation og rødme. Din huden bliver også lettere inflammeret, så derfor er det vigtigt at vælge produkter baseret på naturlige ingredienser, for at undgå reaktioner fra din hud.

I denne kategori finder du udelukkende produkter som er opfylder følgende kriterier: Ingen kunstig parfume, ingen æteriske olier, ingen høje koncentrationer af specifikke aktive ingredienser (BHA, AHA, Vitamin C), ingen udtørrende alkohol (Alcohol, Alcohol Denat, Isopropyl Alcohol, SD Alcohol), ingen udtørrende sulfater (Sodium Lauryl Sulfate, etc.), ingen EU allergener. 

Alle produkterne i kategorien er håndplukket til at passe til sensitiv hud, så du trygt kan shoppe rundt uden at skulle tjekke ingredienslisterne eller bekymre dig om irriterende tilsætningsstoffer.

Se alle vores produkter til sensitiv hud nedenfor

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

SKIN1004 - Madagascar Centella Watergel Sheet Ampoule Mask

En beroligende og fugtgivende sheet-mask baseret på 51 % høj kvalitet Centella Asiatica, der er en urte som gror på Madagascar. 

29,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Spot Cream

En reparerende spotcreme, der effektiv formindsker bumser, hudorme og rødme, samtidig med at den forebygger akne-ar og tilstoppede porer.

199,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Ampoule

Denne serum fra SKIN1004 er udviklet til at opbygge en stærkere hudbarriere samt hjælper med at regulere din huds olie/vand balance, så du opnår et mere optimalt fugtniveau, der hverken er for fedtet eller for tørt.

199,00 kr.

Pyunkang Yul - Sleeping Mask

En fugtgivende sovemaske/natcreme, som behandler tør hud. Denne sovemaske booster din huds fugtniveau og giver dig en fornyet glød.

189,00 kr.

Purito - B5 Panthenol Re-Barrier Cream

Denne creme fra Purito er beroligende og dulmende for din hud og har en helende effekt der hjælper med sensitiv og irriteret hud. Hudcremen efterlader din hud blød og med en ungdommelig glød.

229,00 kr.

Mary&May - Vitamin C + Bifida Lotion

En fugtmættende og helende lotion, der behandler tør hud samt pigmentpletter, akne-ar og solskader.

179,00 kr.

Isntree - Onion Newpair Gel Cream

En nærende og beroligende gel creme, der behandler ujævn hudtekstur og store porer, samt styrker din hudbarriere.

269,00 kr.

Isntree - Onion Newpair Cleansing Foam

En beroligende og nærende skumrens, der behandler ujævn hudtekstur og store porer, samt styrker din hudbarriere.

199,00 kr.

Isntree - Onion Newpair Active Toner

En nærende og beroligende toner, der forebygger tør hud, behandler urenheder, akne-ar og fedtet hud

199,00 kr.

Mary&May - Marine Collagen

En anti-age serum fra Mary & May, der fokuserer på at genoprette hudens elasticitet og samtidig forebygge fine linjer.

179,00 kr.

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

179,00 kr.

AXIS-Y - Complete No-Stress Physical Sunscreen

En fugtgivende og plejende solcreme, der udover at effektiv beskytte din hud mod skadelig solstråler også behandler aldringstegn.

219,00 kr.

TIA'M - Vita B3 Mist Toner

En fugtgivende og effektiv mist toner, der formindsker uens hudtone, pigmentpletter, akne-ar, solskader samt fine linjer.

149,00 kr.

Peripera - Calming Time Mask Sheet Rosemary

En fugtgivende sheet-maske med rosmarin-ekstrakt, der tilfører antioxidanter til din hud. Antoxidanter beskytter din hud mod miljøforurening.

19,00 kr.

JM Solution - Relief Fit Heartleaf Mask

En beroligende sheet-maske der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører huden fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af kamæleonblad berolige din hud samt tilføre fugt og antioxidanter, der vil beskytte din hud mod for tidlig aldring.

29,00 kr.

Purito - Centella Unscented Eye Cream

En udglattende øjencreme med anti-age egenskaber der forebygger fine linjer ved øjenomgivelserne. Denne øjencreme er en parfumefri udgave af den originale version - ligeså effektiv, bare uden parfume.

149,00 kr.

Isntree - Green Tea Fresh Toner (20 ml.)

En beroligende toner med en effektiv blanding af planteekstrakter som balancerer og fugter huden. Toneren er perfekt til dig med fedtet og kombineret hud, da den kontrollerer hudens olieproduktion og forebygger tilstoppede porer.

39,00 kr.

Pyunkang Yul - Nutrition Cream (20 ml.)

En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Den dybdegående fugt holder huden blød og flot hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer. Især god til moden hud og tør hud.

69,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Toner Plus (20 ml.)

En ekstra intensiv og fugtgivende version af "Hyaluronic Acid Toner" fra Isntree, til dem som har brug for en ekstra stor mængde fugt til deres hud. Denne version indeholder 5 slags hyaluronsyre og 7 forskellige botaniske ekstrakter, hvilket genopbygger en stærk fugtbarriere i huden.

39,00 kr.

Benton - Goodbye Redness Centella Powder Wash

En enzym-baseret ansigtsrens som mildt eksfolierer og udjævner hudteksturen. Denne rens er en pulverrens, som blandes op med vand for at danne en mild skum, der hjælper med at balancere hudens olieproduktion og formindske urenheder.

239,00 kr.

Isntree - Mugwort Powder Wash

En rødmeberoligende rens og eksfoliering i et produkt. Denne skrub forvandler sig til en eksfolierende ansigtsrens når den blandes op med vand.

129,00 kr.

Isntree - Green Tea Fresh Cleanser

En beroligende og plejende gel-rens baseret på Jeju øens grøn te-ekstrakt, der renser dit ansigt fra overskydende skidt og snavs uden at fjerne din huds naturlige fugt.

159,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Time Reverse Eye Cream (9 ml.)

En udglattende og nærende øjencreme der formindsker fine linjer og forebygger aldringstegn ved øjenomgivelserne. Øjencremen tilfører din hud en symfoni af effektive anti-age ingredienser samtidig med at den fugter og blødgør huden.

49,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Natural Sun Cream

En fugtgivende mineral solcreme med faktor 50+ og PA++++, der beskytter samt forebygger fine linjer og pigmentpletter.

199,00 kr.

Isntree - Green Tea Fresh Serum

En fugtgivende og nærende serum, der hjælper med at dulme rødme, forebygge aldringstegn og behandler dehydreret hud.

249,00 kr.

HaruHaru - Wonder Black Rice Hyaluronic Toner (for sensitive skin)

En fugtgivende toner, der formindsker tør hud samt aldringstegn. Toneren vil med dens indhold af ris ekstrakt, hyaluronsyre og ingefærekstrakt formindske fine linjer, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

169,00 kr.
3 step hudplejerutine (sensitiv hud) 20% rabat

3 step hudplejerutine (sensitiv hud)

Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med sensitiv hud. Disse produkter er specielt udvalgt til sensitiv og følsom hud. De vil dulme rødme og styrke hudbarrieren samtidig med at de tilfører god fugt. Indeholder ingen parfume, parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

597,00 kr.
477,60 kr.
5 step hudplejerutine (sensitiv hud) 20% rabat

5 step hudplejerutine (sensitiv hud)

Dette sæt er sammensat af 5 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med sensitiv hud. Disse produkter er specielt udvalgt til sensitiv og følsom hud. De vil dulme rødme og styrke hudbarrieren samtidig med at de tilfører god fugt. Indeholder ingen parfume, parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

965,00 kr.
772,00 kr.
10 step hudplejerutine (sensitiv hud) 20% rabat

10 step hudplejerutine (sensitiv hud)

Dette sæt er sammensat af 10 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med sensitiv hud. Disse produkter er specielt udvalgt til sensitiv og følsom hud. De vil dulme rødme og styrke hudbarrieren samtidig med at de tilfører god fugt. Indeholder ingen parfume, parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

1.670,00 kr.
1.336,00 kr.

Petitfee - Aura Quartz Hydrogel Eye Zone Mask

En øjeblikkeligt beroligende øjenmaske, der formindsker hævede øjne samt fokuserer på at tilføre fugt og næring til øjenområdet.

24,00 kr.

Er du i tvivl om, hvilke produkter der er bedst til din hud, så send os en mail. Så vender vi tilbage med et forslag til de produkter, som passer til dine udfordringer.

Det er ekstra vigtigt, at du undgår produkter med skrappe kemikalier i.

Det er også forskelligt fra hud til hud, hvad den reagerer på, så derfor er det essentielt at kende din hud, og vide hvilke ingredienser, man skal undgå.