Sensitiv hud

(463 produkter)

Har du en sensitiv hud, kan din hud ligne nogle af de andre hudtyper, samtidig med, at du nemt oplever irritation og rødme. Din hud bliver også lettere inflammeret, så derfor er det vigtigt, at du vælger produkter baseret på naturlige ingredienser for at undgå reaktioner fra din hud.

I denne kategori finder du udelukkende produkter som opfylder følgende kriterier: Ingen kunstig parfume, ingen æteriske olier, ingen høje koncentrationer af specifikke aktive ingredienser (BHA, AHA, Vitamin C), ingen udtørrende alkohol (Alcohol, Alcohol Denat, Isopropyl Alcohol, SD Alcohol), ingen udtørrende sulfater (Sodium Lauryl Sulfate, etc.), ingen EU allergener. 

Alle produkterne i kategorien er håndplukket til at passe til sensitiv hud, så du trygt kan shoppe rundt, uden at skulle tjekke ingredienslisterne eller bekymre dig om irriterende tilsætningsstoffer.

Se alle vores produkter til sensitiv hud nedenfor

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Dr. Ceuracle - Vegan Kombucha Tea Essence

En meget fugtgivende og nærende essence, der indeholder fermenteret sort te, der tilfører et vitaminboost til huden.

369,00 kr.

Dr. Ceuracle - Royal Vita Propolis 33 Ampoule

En fugtgivende serum der indeholder propolis og niacinamid, der giver huden en flot glød og mere jævn hudtone

259,00 kr.

Abib - Rice Probiotics Overnight Mask

En fugtgivende og reparerende sovemaske, som tilfører din hud en masse fugt og er forebyggende mod tidlige aldringstegn. Denne sovemaske har en gelé-lignende konsistens, som føles behagelig og beroligende på huden, uden at være for tyk.

199,00 kr.

Abib - Acne Foam Cleanser Heartleaf Foam

En skumrens udviklet til at behande bumser og uren hud. Denne rens fra Abib behandler også rødme pg tilstoppede porer samtidig med, at rensen har en helende og beroligende effekt på huden.

129,00 kr.

Abib - Gummy Sheet Mask Milk Sticker

En fugtgivende sheet-maske, der tilfører huden en masse næring og har en udglattende effekt på fine linjer.

29,00 kr.

Pyunkang Yul - Moisture Serum (9 ml.)

En serum specielt formuleret til at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud. Af den grund specielt velegnet til tør og dehydreret hud, men også fedtet hud der har en overproduktion af olie.

39,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Low pH Cleansing Foam (20 ml.)

Denne rens fra Isntree indeholder hele 8 forskellige slags hyaluronsyre og forskellige botaniske ekstrakter, der sammen vil tilføre din hud fugt og berolige din hud. Rensen er pH-balanceret, så den ikke irriterer huden.

39,00 kr.

Benton - Deep Green Tea Serum (5 ml.)

Et fugtgivende og reparerende serum, der formindsker tør hud og rødme. Deep Green Tea Serum tilfører din hud en høj mængde koncentrerede ingredienser med hele 53% grøn te og 3 forskellige slags hyaluronsyrer.

39,00 kr.

Haruharu - Black Rice Botanical 2GF Ampoule

En effektiv anti-age serum, som har reparerende og udglattende egenskaber. Serummen formindsker tidlig aldringstegn, fine linjer og samtidig tilfører en masse fugt til din hud.

379,00 kr.

Some By Mi - Propolis B5 Glow Barrier Calming Toner

Et overflødighedshorn af hud-elskende ingredienser der udglatter tekstur, udjævner hudtonen, forebygger rødme og samtidig styrker din hudbarriere.

199,00 kr.

Mizon - Collagen Power Lifting Cream

En opstrammende anti-age creme, der indeholder hele 75% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen gør, at cremen opstrammer huden og forebygger aldringstegn som rynker og fine linjer.

199,00 kr.

Purito - Cica Clearing BB Cream SPF38 PA+++ (#31)

En vegansk BB-cream til alle hudtyper/aldre som vil give din hud en naturlig glød. Disse BB-creams har lav/medium dækkeevne, og er derfor perfekt til hverdagen. De giver nemlig en "din-hud-bare-bedre" slags dækning.

139,00 kr.

Purito - Cica Clearing BB Cream SPF38 PA+++ (#15)

En vegansk BB-cream til alle hudtyper/aldre som vil give din hud en naturlig glød. Disse BB-creams har lav/medium dækkeevne, og er derfor perfekt til hverdagen. De giver nemlig en "din-hud-bare-bedre" slags dækning.

139,00 kr.

Purito - Cica Clearing BB Cream SPF38 PA+++ (#13)

En vegansk BB-cream til alle hudtyper/aldre som vil give din hud en naturlig glød. Disse BB-creams har lav/medium dækkeevne, og er derfor perfekt til hverdagen. De giver nemlig en "din-hud-bare-bedre" slags dækning.

139,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Ampoule (100 ml.)

Denne serum fra SKIN1004 er udviklet til at opbygge en stærkere hudbarriere og til at hjælpe med at regulere din huds olie/vand balance, så du opnår et mere optimalt fugtniveau.

249,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum Plus

En let serum der indeholder bi-gift og 70% snegle-sekret. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

239,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Soothing Cream

En let og helende gelcreme, der behandler svækket hud-barriere med centella asiatica og ceramider.

219,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Poremizing Fresh Ampoule

En fugtgivende serum, der med sit indhold af Centella og BHA vil formindske store porer, samtidig med at efterlade huden blød og glødende.

229,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Poremizing Clear Toner

En fugtgivende og mildt eksfolierende toner, der reducerer synligheden af store porer og har sebum-regulerende egenskaber.

199,00 kr.

One Thing - Tangerine Serum

En multifunktionel serum, der både plejer huden, tilfører antioxidanter og behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader. Serummen vil også forebygge aldringstegn og fine linjer.

139,00 kr.

One Thing - Houttuynia Cordata Serum

En plejende og beroligende serum, der kan formindske tør og irriteret hud. Serummen sørger for at pleje din hudbarriere.

139,00 kr.

One Thing - Green Tea Serum

En effektiv antioxidant serum, der beskytter huden mod irritation og forebygger fine linjer. Denne serum kan også formindske rødme, irritation og bumser.

139,00 kr.

One Thing - Centella Asiatica Serum

En plejende og fugtgivende serum, der formindsker rødme, inflammation og dehydreret hud mens den styrker hudbarrieren. Serummen vil efterlade din hud med en fornyet og sund glød.

139,00 kr.

One Thing - Niacinamide 10%

En effektiv og hudtoneudjævnende toner, der kun indeholder 4 ingredienser. Udover at være fugtgivende, behandler toneren også bumser, fine linjer, porer samt pigmentpletter.

179,00 kr.

One Thing - Houttuynia Cordata Extract (150ml.)

En effektiv og fugtgivende toner, der kun indeholder 3 ingredienser. Udover at være en fugtgivende, helende og plejende har den også anti-inflammatoriske egenskaber.

149,00 kr.

One Thing - Centella Moisturizing Sunscreen SPF50+ PA++++

En mineralsolcreme og dagcreme i samme produkt. Solcremen vil beskytte din hud mod skadelige UV-stråler samt har plejende og beroligende egenskaber på din hud.

179,00 kr.

One Thing - Centella Asiatica Extract

En beroligende og fugtgivende toner, der kun indeholder 3 ingredienser. Denne toner har en fugtgivende, helende og plejende effekt.

149,00 kr.

One Thing - Bifida Ferment Lysate

En fugtgivende og reparerende toner, der kun indeholder 4 ingredienser. Toneren vil tilføre en fornyet glød, genoprette din hudbarriere samt beroliger rødme.

199,00 kr.

Purito - From Green Deep Foaming Cleanser (30 ml.)

En dybderensende skum som fjerner skidt fra porerne og samtidig efterlader huden blød og fugtet. Rensen er formuleret uden kemiske skummemidler, hvilket gør at der tages højde for sensitiv og tør hud.

49,00 kr.

Kaine - Vita Drop Serum

En vitaminserum som har en udjævnende effekt på pigmentpletter, solskader og akne-ar. Derudover har denne serum også en forebyggende effekt på aldringstegn.

169,00 kr.

Har du sensitiv hud, så er det er ekstra vigtigt, at du undgår produkter med skrappe kemikalier i. Hvis du anvender produkter med skrappe kemikalier i, når du har sensitiv hud, kan det gå ind og irritere din hud yderligere. 

Det er også forskelligt fra hud til hud, hvad den reagerer på, så derfor er det essentielt at kende sin hud, og vide hvilke ingredienser, man skal undgå; dette gælder især når man har sensitiv hud. Sensitiv hud kan medføre til tør hud, og derfor er det vigtigt, du bruger en fugtighedscreme, som ikke indeholder skrappe kemikalier, når du har sensitiv hud. 

Er du i tvivl om, hvordan du kan minimere symptomerne på sensitiv hud, så bør du overveje: At tage kortere bade, minimer brugen af varm vand når du går i bad, undgå skrappe kemikalier og parfume i produkter og evt. teste nye produkter i små mængder, inden de bruges i større mængder. 

Er du i tvivl om, hvilke produkter, der er bedst til din hud, så send os en mail. Så vender vi tilbage med et forslag til de produkter, som passer til dine udfordringer.