Cosrx

Cosrx - Low pH Centella Cleansing Powder


En mild enzym-rens med eksfolierende egenskaber, som udglatter huden og giver en blød samt ensartet overflade.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild rens med eksfolierende egenskaber, som udglatter huden og giver en blød samt ensartet overflade. Rensen er baseret på enzymer og har et indhold af Centella, hvilket fjerner døde hudceller og formindsker store porer. Rensen er mild men effektiv og kan bruges af alle hudtyper.

I pakken er der 30 individuelt pakkede rense-pulvere, som bliver aktiveret når der tilsættes vand. Du hælder derfor en hel bøtte med pulver ud i hånden, tilsætter lidt lunken vand, og skummer det op ved at opløse pulveret i cirkulære bevægelser med fingrene i håndfladen. Derefter masseres skummen på ansigtet, og skylles af med lunken vand.

Rensen kan bruges både morgen og aften, efter at make-up er fjernet, hvor den balancerer og beroliger huden, så huden bagefter er klar til at modtage de kommende hudplejeprodukter.

Grundet den praktiske indpakning, som er 30 engangsbrug pakker, er rensen nem at transportere og have med i tasken, hvis man er uden for hjemmet.

Er vegansk. Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, alkohol og udtørrende sulfater.

 

 0,4 gram x 30

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Larysa 17-07-2020

Fantastisk produkt, en af mine favoritter!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.

Isntree - C-Niacin Toning Ampoule

En multifunktionel serum med overlegne egenskaber til at formindske pigmentpletter, akne-ar og ujævn hudtekstur, samtidig med at den tilfører fugt og anti-age egenskaber til huden. Denne serum er baseret på 70% havtorn ekstrakt, hvilket er et overflødighedshorn af hud-elskende vitaminer og næringsstoffer.

189,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Hyaluronic Toner

En fugtgivende toner, der formindsker tør hud samt aldringstegn. Denne toner vil med dens indhold af ris ekstrakt, hyaluronsyre og ingefærekstrakt formindske fine linjer, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

189,00 kr.