Cosrx

Cosrx - Centella Water Alcohol-Free Toner


En reparerende og opfriskende toner med centella asiatica, også kendt som tigergræs, som er en beroligende og rødmeformindskende ingrediens.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En reparerende og opfriskende toner med centella asiatica, også kendt som tigergræs, som er en beroligende og rødmeformindskende ingrediens.

Toneren er derfor specielt velegnet til dig, som oplever irriteret og sensitiv hud, der samtidig gerne vil have et boost af fugt og næring.

Centella Water Alcohol-Free Toner indeholder også hyaluronsyre, hvilket er en ingrediens der binder fugt i huden og giver en blød og glat hudoverflade.

Denne toner er perfekt hvis du døjer med urenheder, rødme, stresset hud eller meget sensitiv hud.

 Er vegansk.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Karina 11-10-2020

Super god til min sensitive hud, den er god til at berolige min hud når der af og til dukker rødme op. Elsker at den indeholder hyaluronsyre

Af: Katinka 25-08-2020

Fik denne fine toner i gave. Påfører den med det samme min hud bliver irriteret, og den hjælper altid. Der er til lang tids brug.

Af: Malene Vestergaard 10-07-2020

Dejlig frisk og beroligende. Trænger hurtigt ind i huden. Det eneste minus er at den virkelig svier i mine øjne. Men elsker at spraye den på koreanske cottonpads og bruge som mini sheetmask

Af: Kristina Brylle 21-07-2019

Den fugter, får irreterret og rødmende hud til at falde til ro.
Og så er det virkelig lækkert , lige spraye den over ansigt og brystkasse efter behov.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Centella Blemish Cream

En spot-creme beregnet til bumser, akne og urenheder, der minimerer inflammationen i bumser og får akne-ar til at forsvinde. Især idéel til fedtet hud, og dem der oplever urenheder.

199,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.