Cosrx

Cosrx - Two In One Poreless Power Liquid


En mild væske, der får dine store porer til at synes mindre. God til alle hudtyper der oplever problemer med synlige porer. Giver en let eksfoliering, og kan anvendes hver dag.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et nyligt lanceret produkt, der tog alle med storm grundet den fantastiske effekt, den har på store porer.

Two In One Poreless Power Liquid indeholder 0,1% BHA, så derfor er den også velegnet til sensitiv hud, da koncentrationen af aktive ingredienser er lav.

Med dens indhold af birkebark-vand trækker den skidt ud og udglatter overfladen, for en mere ensartet hud. Den kontrollerer også hudens olieproduktion, så på den måde undgår man at huden ser fedtet ud i løbet af dagen.

Kan med stor succes anvendes på-og omkring næsen, eller andre steder med synlige porer. 

Er vegansk. Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, udtørrende alkohol og udtørrende sulfater.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Karina Smed Otay 17-09-2018

Har været så heldig, at skulle teste et produkt fra Dermaspace. Og nu er der tid til at lave en anmeldelse af produkter Cosrx two In one poreless power liquid. Den har rigtige mange gode egenskaber og passer til alle hudtyper. Jeg har i flere år døjet med store porer på mine kinder og næse, og Jeg har prøvet rigtige mange forskellige produkter både danske og koreanske men uden det store resultat.

Cosrx two In one poreless power liquid er en tynd essence som virker lidt som en toner . Jeg bruger den morgen og aften efter dobbeltrens og før toner. Jeg bruger ca 5-6 pump på en pads. En gang i ugen væder jeg flere pads med essencen og ligger på huden i ca 15 min. Den har en dejlig kølende effekt på huden og man mærker hurtig at den begynder at arbejde inde i huden. Den har en dejlig mild duft, det passer mig, så fint da jeg ikke bryder mig om for stærke dufte.

Efter 3 ugers brug kan jeg se, at mine porrer er blevet betydelig mindre, jeg skal nok bruge den noget længere for at se se et bedre resultat. Min hud er også blevet betydelig mere jævn efter brug af denne.

Den får ⭐️⭐️⭐️⭐️ og det er helt klart et produkt som får en fast på min hylde.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Et alt-i-et produkt, der gør hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres

189,00 kr.
Bestseller
Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

219,00 kr.

Neogen - Pore Refine Toner

En toner som går ind og formindsker store porer og kontrollerer hudens produktion af sebum/olie, så du opnår en balanceret og ren hud.

259,00 kr.