Jumiso

Jumiso - Waterfull Hyaluronic Toner


En effektiv og fugtgivende toner, der behandler tør og dehydreret hud samt genopretter din hudbarrieres optimale balance.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og fugtgivende toner, der behandler tør og dehydreret hud samt genopretter din hudbarrieres optimale balance. Denne toner er fyldt med hyaluronsyrer, der tilfører din hud en stor mængde fugt og er velegnet til sensitiv hudtype. 

Waterfull Hyaluronic Toner indeholder 7 hyaluronsyrer, som tilfører intens fugt til din hud. Hyaluronsyre er kendt for sine egenskaber til formindskning af tør og dehydreret hud. Derudover er hyaluronsyre anti-aging, da den tilfører fugt, der heraf udglatter de fine linjer.

Denne toner indeholder også ceramider, der hjælper din hud med at holde på fugt og næring, samtidig er den beskyttende og med til at genoprette en svækket hudbarriere. Derudover finder du på ingredienslisten centella asiatica, der behandler hudiritation, sensitiv og blussende hud. 

Toneren er især kompatibel med tør, dehydreret og sensitiv hud. 

Efter kontinuerligt brug af Jumiso - Waterfull Hyaluronic Toner vil du opleve at din hud bliver udglattet, fugtmættet og får en ungdommelig glød.

Waterfull Hyaluronic Toner er fri for parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, sulfater og silikone.

 

250 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Jumiso - Water Splash Mask

En utroligt fugtgivende og nærende maske som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Masken er bla. baseret på hyaluronsyre, en ingrediens som kan binde 100 gange sin egen vægt i vand.

19,00 kr.

Jumiso - Super Soothing Cica & Aloe Facial Serum

En vegansk serum formuleret specielt til sensitiv, rødmosset eller uren hud. Denne serum vil dulme rødme, tilføre fugt, forstærke din hudbarriere og formindske urenheder.

189,00 kr.

Jumiso - Waterfull Hyaluronic Cream

En effektiv fugtgivende creme, der tilfører din hud med en stor mængde fugt og behandler tør og dehydreret hud.

189,00 kr.