Petitfee

Petitfee - Aura Quartz Hydrogel Eye Zone Mask


En øjeblikkeligt beroligende øjenmaske, der formindsker hævede øjne samt fokuserer på at tilføre fugt og næring til øjenområdet.

Lager status

Produktet er på lager

24,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En øjeblikkeligt beroligende øjenmaske, der formindsker hævede øjne samt fokuserer på at tilføre fugt og næring til øjenområdet. Denne maske fokuserer således ikke blot på øjnene, men på hele området samt næsebroen.

Aura Quartz Hydrogel Eye Zone Mask er baseret på hydrogel, som giver en kølende effekt på huden og hjælper med at mindske hævet og træt hud omkring øjnene.

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmasker, som tager sig godt af rynker og træt/kedelig hud. Øjenmaskerne indholder perle-pulver og 24K ren guld pulver der indeholder over 20 forskellige mineraler og aminosyrer.

119,00 kr.

Petitfee - Agave Cooling Hydrogel Eye Mask

Øjenmasker fra det populære brand Petitfee. Disse øjenmasker indeholder ”5 blue complex”. Dette er et ingredienskompleks som består af agave, blåbær, spirulina, aubergine og koffein.

139,00 kr.

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Mask

En sheet-maske baseret på sort perle-ekstrakt og 24K guld som tilfører nyt liv til din hud. Masken er lavet på hydrogel materiale, hvilket giver en kølende og lindrende effekt på huden.

24,00 kr.