Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.


En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt.

Dette produkt indeholder en masse næring, og har samtidig anti-inflammatoriske egenskaber. Dette gør, at du efter brug af Pyunkang Yul Essence Toner vil opleve en formindskning af rødme, urenheder og irritation, samtidig med at din huds sundhed vil blive forbedret.

Produktet absorberes hurtigt, og sørger for at huden efterlades fugtet og styrket.

Er vegansk. 

Essence Toner er fri for farvestoffer, parfume, parabener, alkohol, silikone, sulfater og æteriske olier.

 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Japp rekommenderar den starkt, funkar väldigt bra mot irriterad hud

Af: Marie B. 11-04-2021

Jeg elsker dette parfumefri produkt, som giver rigtig god fugt til min hud! Er også ret vild med, at den er lidt tyktflydende i det, og ikke er sådan en “vandet” en. Fordeler den med Pyunkang Yuls cotton pads, som minimerer spild af produktet ????

Af: Cirkeline 10-04-2021

Et super godt fugtboost til tør hud. Den har hjulpet med at bygge min barriere op igen efter en periode med for hårde produkter.

Af: Anna H 02-04-2021

Super fantastisk produkt! Jeg er på min 2. flaske og jeg vil blive ved med at købe den. Den har reddet min tørre hud, et must-have for mig! Tørrer ind i huden utroligt hurtigt, let konsistens, bruger den som første step efter cleansing. Jeg ved ikke hvad det er der gør den så effektiv, men den hjælper til at reducere tør hud for mig. Utroligt drøj i brug, min 1. flaske holdt 8-9 måneder med daglig brug.

Af: Christina Lee Larsen 14-03-2021

Dejlig forfriskende og giver huden fugt, især god når man bruger retinol eller en BHA, AHA. PHA eller bare når ens hud trænger til ekstra fugt.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Mist Toner 100 ml.

En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Moisture Serum

En serum specielt formuleret til at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud. Af den grund specielt velegnet til tør og dehydreret hud, men også fedtet hud der har en overproduktion af olie.

199,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.