Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - ATO Lotion Blue Label


En mild bodylotion som giver fugt og glød til huden. ATO Lotion kan både bruges til voksne, børn og babyer grundet dens rene og naturlige ingredienser.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild bodylotion som giver fugt og glød til huden. Lotionen absorberes hurtigt i huden, så den ikke fedter og samtidig opretholder hudens fugtbalance.

Den formindsker kløe og rødme som opstår af tør og irriteret hud. De beroligende ingredienser sørger for at forebygge sensitiv hud på kroppen. ATO Lotion Blue Label kan både bruges til voksne, børn og babyer grundet dens rene og naturlige ingredienser.

ATO Lotion Blue Label indeholder ikke parfume, æteriske olier, silikone, udtørrende alkohol, sulfater, parabener, farvestoffer og mineralolie.

 

290 ml.

 

Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Ja den ger vad den utlovar men minus är att man måste arbeta in den i huden. Väldigt trög och envis produkt som kräver mycket arbete, det tålamodet har inte jag efter att jag kommit ut ur duschen:-)

Af: Sally Bowles 11-04-2021

This is my favorite daily body lotion! It feels so good on the skin and absorbs really nicely. Urea is an awsome light exfoliant. Ive always had dry patches on my arms but they immediately cleared up when i started using this cream. My skin is so soft now!

Af: Dorte 11-04-2021

Super lækker bodylotion. Man bliver afhængig af den. Har du ikke købt den i nu. Så skylder du din krop denne oplevelse ????

Af: Christina 03-01-2021

Jeg har nu bestilt min 4. af denne lotion. Det er min absolutte favorit. Trænger relativt hurtigt ind, jeg føler mig fugtet men ikke fedtet. Har ikke lyst til at bruge andre :).

Af: Mette Dupont 06-12-2020

Det er den bedste body lotion jeg har prøvet.
Der er bare et minus. Det er simpelthen noget bøvl, at få det sidste ud af flasken, med den dumme pumpe.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
 Pyunkang Yul - Quick Moisturizing Professional Hand Lotion

Pyunkang Yul - Quick Moisturizing Professional Hand Lotion

En fugtgivende håndcreme som øjeblikkeligt booster dine hænders fugtniveau. Håndcremen er lavet specielt til at formindske irriteret og sprukken hud på hænderne, som kommer af et lavt fugtniveau.

69,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.